ЕВРОТАКСИ ПУСНА ПЪРВИТЕ ЧАСТНИ ЛИНЕЙКИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН
11.01.2023 11030 Прегледи

ЕВРОТАКСИ ПУСНА ПЪРВИТЕ ЧАСТНИ ЛИНЕЙКИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Най-голямата таксиметрова фирма в Сливен„Евротакси“ вече предлага и превоз с линейки.

„От началото на тази година предлагаме услугата превоз с линейка до болнично заведение за всеки, който има нужда“, обяви специално за Sliveninfo Милен Такиев, съсобственик на „Евротакси“.

Частните линейки предлагат само превоз, но не и медицинска помощ. „Евротакси“ вече има договори с медицински заведения. Услугата се търси най-вече от трудноподвижни хора, които трябва да преминат преглед в болница.

В началото на войната в Украйна именно линейка на „Евротакси“ превози възрастна жена до България. Вече няколко пъти хора от Сливен ползват частните линейки за превоз до болници в Истанбул. Многократни са курсовете до лечебни заведения в Бургас, Стара Загора и София.

„Този вид услуга става все по-търсена, а ние реагираме възможно най-бързо. Често нашите шофьори помагат за транспортиране на болните“, споделя Милен Такиев.

Най-голямата таксиметрова фирма в Сливен притежава 148 таксиметрови автомобила и няколко линейки, които могат да се наемат на известния телефон 6156. Услугата се предлага на всички жители на област Сливен.

Предишна ИНЖ. ИВА КОЛЕВА СТАНА „ЧИТАТЕЛ НА ГОДИНАТА” В СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЖЕНА Е ЗАЛОВЕНА С 50 ПАКЕТЧЕТА ХЕРОИН

Притежание на наркотици е установено в резултат на засилената патрулна дейност на полицията в Сливен и Нова Загора. На 17 юни в новозагорския квартал „Шести“ е извършила проверка на 49-годишна

Новини Сливен

ТРИМА МЪЖЕ И ЕДНА ЖЕНА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

Трима мъже и една жена са задържани от криминалисти в района на учебно заведение в град Сливен при спецакция по противодействие на наркоразпространението. Операцията е проведена на 24 ноември от

Новини Сливен

ДЕТЕ Е СЪС СЧУПЕНА РЪКА СЛЕД УДАР ОТ КАРУЦА

На 20 април, в 18,05 часа, в дежурната част на РУ-Нова Загора  е получено съобщение от ФСМП за доведено дете на година и осем месеца със съмнение за счупена ръка.