ЕВРОТАКСИ ПУСНА ПЪРВИТЕ ЧАСТНИ ЛИНЕЙКИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН
януари 11, 2023 10034 Прегледи

ЕВРОТАКСИ ПУСНА ПЪРВИТЕ ЧАСТНИ ЛИНЕЙКИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Най-голямата таксиметрова фирма в Сливен„Евротакси“ вече предлага и превоз с линейки.

„От началото на тази година предлагаме услугата превоз с линейка до болнично заведение за всеки, който има нужда“, обяви специално за Sliveninfo Милен Такиев, съсобственик на „Евротакси“.

Частните линейки предлагат само превоз, но не и медицинска помощ. „Евротакси“ вече има договори с медицински заведения. Услугата се търси най-вече от трудноподвижни хора, които трябва да преминат преглед в болница.

В началото на войната в Украйна именно линейка на „Евротакси“ превози възрастна жена до България. Вече няколко пъти хора от Сливен ползват частните линейки за превоз до болници в Истанбул. Многократни са курсовете до лечебни заведения в Бургас, Стара Загора и София.

„Този вид услуга става все по-търсена, а ние реагираме възможно най-бързо. Често нашите шофьори помагат за транспортиране на болните“, споделя Милен Такиев.

Най-голямата таксиметрова фирма в Сливен притежава 148 таксиметрови автомобила и няколко линейки, които могат да се наемат на известния телефон 6156. Услугата се предлага на всички жители на област Сливен.

Предишна ИНЖ. ИВА КОЛЕВА СТАНА „ЧИТАТЕЛ НА ГОДИНАТА” В СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВАЖНО ЗА ВОДАЧИТЕ НА ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА

Във връзка с осигуряване на безопасно организиране и изпълнение на ремонтни дейности по кръстовището „Розова градина“ на 16 и 17 юни, събота и неделя, се спира движението по булевард „Братя

Новини Сливен

В СЛИВЕН ИМА ДВАМА ИЗЛЕКУВАНИ ОТ КОРОНАВИРУС

Нови двама заразени с COVID -19 в Сливен са излекувани, съобщи генерал Мутафчийски във вторник сутринта. Ето какво още стана ясно от поредния брифинг на НОЩ. 51 са новите случаи

Новини Сливен

ГЕРБ – СЛИВЕН ПОЧЕТЕ ПАМЕТТА НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ

Възпоменателната церемония по случай 146 – тата годишнина от гибелта на един от най-великите синове на България – Васил Иванов Кунчев – Левски се проведе на едноименния площад в Сливен.