ЕВРОДЕПУТАТЪТ РАДАН КЪНЕВ ПОДКРЕПИ ДИМИТЪР СЯРОВ И ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ

ЕВРОДЕПУТАТЪТ РАДАН КЪНЕВ ПОДКРЕПИ ДИМИТЪР СЯРОВ И ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ

Кандидатът за кмет на Сливен с листата на Демократична България – Обединение и водач на съветническата листа на коалицията Димитър Сяров получи мощна подкрепа на старта на кампанията. Лично евродепутатът и бивш лидер на ДСБ Радан Кънев дойде в Сливен, за да „удари рамо” на Димитър Сяров. „16-те ми години в политиката ме научиха, че много малко власт много бързо променя уж големи хора, хора с големи претенции. Митко е един от хората, които ми помогнаха да съхраня вярата в политиката, един от хората, които показаха, че властта може да не променя човека. Че за принципи човек може да се откаже от власт. Защото примерите за областни управители в България, които са подавали оставка заради принципни съображения, са много малко. Те са единици в цялата страна за цялата демократична история. И Димитър е един от тях. Затова с чисто сърце го подкрепям на база на 12 години общи борби. Благодарен съм му, че продължава, и след ударите, които понесе и в личен план, той е по – силен и по – енергичен отпреди. Готов е заедно с цялата листа да влезе в много труден и неравен сблъсък, от който вярвам, че ще излезете успешно”, заяви Радан Кънев пред над 100 човека, дошли в ресторант „Венеция” за откриване кампанията на коалицията. Събитието се състоя в събота вечерта. Специално за проявата от Нова Загора бе дошла Кремена Петрова, която е кандидат за кмет на ДБ-Обединение и доскоро водеше протестите за чист въздух в града. Сред лицата в ресторант „Венеция” бяха лекарите д-р Михаил Жечков и д-р Юлия Бянкова, интелектуалецът Аспарух Панов, много активисти и сподвижници на коалицията.

Радан Кънев изрази специална благодарност и на бизнесмена Пламен Иванов, който е втори в листата за общински съветници. „Той е един от хората, които могат да участват във властта не с мисълта за облагодетелстване, а с мисълта за даване.  Пламен е от хората, които са постигнали повече в живота си и които споделят постигнатото , а това е основен десен принцип”, каза евродепутатът.

„Сливен може повече – и като инфраструктура, и като социална дейност, и като екология, в частност – чист въздух. Аз съм сигурен, че с силната листа, която предлагаме, е възможно да помогнем за по – доброто развитие на нашия град и община”, заяви пред множеството Димитър Сяров. „Аз съм основател на партията ДСБ и съм членувал само в нея. Отстоявал съм нейните принципи като общински съветник, заместник-председател на местния парламент, областен управител и заместник-председател на партията”, каза кандидатът за кмет. Той представи всеки един от листата на кандидатите за общински съветници.

 

Предишна ОТКРИХА НОВАТА ЗАЛА ПО ШАХ НА КЛУБ "СИНИТЕ КАМЪНИ" В СЛИВЕН
Следваща СВИНСКАТА ЧУМА ДОЙДЕ И В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КНИГА С ПОЕЗИЯ НА КЕТИ БОЗУКОВА ИЗЛИЗА НА УКРАИНСКИ ЕЗИК

Излезе от печат новата книга на Кети Бозукова. Тя носи заглавие „Кехлибарени мъниста“  /Бурштиновi намистини/ и излиза на украински език. Книгата е поезия. Стихотворенията са подбрани и преведени от украинската

Новини Сливен

ДОЦ. АНГЕЛ КУНЧЕВ: НАЛАГА СЕ УДЪЛЖАВАНЕ НА ИЗВЪНРЕДНАТА ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА ЗАРАДИ ДОСПАТ, СЪРНИЦА И СЛИВЕН

Заради усложнената ситуация в Доспат, Сърница и Сливен се налага удължаване на извънредната епидемична обстановка в страната. Това обяви в Пловдив главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев, цитиран от БНТ.

Новини Сливен

НОВАТА НАРЕДБА ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ РАЗМЕРА НА МЕСТНИТЕ ДАНЪЦИ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ОСТАВА В СИЛА

Новата Наредба за определяне размера на местните данъци на община Сливен остава в сила. Това заяви кметът Стефан Радев на днешния брифинг. Изказването му беше по повод делото, което се