ЕВРОДЕПУТАТЪТ ОТ ЕНП РАДАН КЪНЕВ: ИСКАМ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА ДАДЕМ СЪВМЕСТНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ – ЕВРОДЕПУТАТ И ДЕПУТАТ НА ДБ ОТ СЛИВЕН
март 17, 2021 2502 Прегледи

ЕВРОДЕПУТАТЪТ ОТ ЕНП РАДАН КЪНЕВ: ИСКАМ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА ДАДЕМ СЪВМЕСТНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ – ЕВРОДЕПУТАТ И ДЕПУТАТ НА ДБ ОТ СЛИВЕН

„Много съм щастлив, че в Сливен подкрепям листата на Демократична България с водач човек, който има управленска биография. Когато принципите на неговата партия и принципите на управлението се разделят, той предпочете принципите на морала, напускайки поста Областен управител на Сливен.  През 2015 г. представители ДСБ в различни нива в изпълнителната власт предпочетоха властта пред принципите. Това е много тежък факт, но той е част от моята биография като лидер на партията тогава, от моя натрупан горчив опит. Хората, които предпочетоха принципите, бяха по-малко. И Митко беше първият от тях, който не се поколеба нито за секунда какво трябва да бъде решението. Това, което мога да ви уверя, е , че ако Сливен изпрати Димитър Сяров в българския парламент, ще има един повече от тези, които не се продават”. Това заяви пред журналисти в Сливен евродепутатът от ЕНП Радан Кънев. Той даде подкрепа за цялата листа на ДБ, която се състои от десет души. „Сливен е труден регион, но мисля, че е време да реализираме депутати от тук. Искам, когато следващия път дойда, да дадем съвместна пресконференция – евродепутат и депутат от Сливен. Димитър Сяров е доказал, че може да носи отговорност и в трудни моменти, какъвто беше периодът на наводненията, когато той беше Областен управител от Сливен”, каза Радан Кънев. Специални благодарности той отправи към г-жа Таня Еленска. „За мен беше приятна изненада, като видях нейното име в листата, защото знам, че тя е утвърден демократ и човек с активни граждански позиции”, каза евродепутатът.

Водачът на листата Димитър Сяров припомни своята роля в запазването на Военна болница – Сливен. „Мнозина от вас сигурно знаят, че в периода 2014 – 2015 г. имаше силен натиск за закриване на болницата. Тогава аз поканих военния министър и заедно с директора на Военна болница – Сливен публично декларирахме, че държавата поема ангажимента за запазване на лечебното заведение. Днес медиците от Военна болница – Сливен са водещи в борбата с COVID – 19”, каза Димитър Сяров.

„Аз съм израсъл в Сливен и се чувствам част от този град. За мен е важно да се създадат условия хората да бъдат независими, да развиват бизнес, който е независим от държавата, за да се върне старата слава на Сливен”, заяви Емил Димитров, който е под номер 5.  Той е основен съдружник и управител на IT компания.

„Включих се в листата на Демократична България с основна цел да мотивирам моите ученици и в Сливен, и в страната, и по света да участват в изборите и да имат активна гражданска позиция. Като дългогодишен учител в ПМГ „Добри Чинтулов” съм ги възпитавала именно в това – да бъдат граждани с позиция”, заяви Таня Еленска, която е под номер 3 в листата.

„Като областен председател на ДСБ в Сливен съм горд, че съм част от листа с толкова изявени професионалисти и активно ангажирани граждани. Ще работя за това децата ни да остават в града и той да се развива, защото преди един век Сливен е бил на второ място по население в България”, каза Георги Мавродиев.

Според шестата в листата д-р Мая Миланова управлението на здравната криза от страна на властта е като ластик. „Днес го опъват, утре го свиват и настъпва пълен хаос. Така не се управлява здравна криза”, категорична е началничката на Отделението по кожни и венерически болести в МБАЛ „Д-р Иван Селимински” – Сливен.

 

Предишна ГОТОВИ СА ИНВЕСТИЦИОННИТЕ ПРОЕКТИ ЗА БЛАГОУСТРОЯВАНЕ НА ТЕРЕНИ В КВАРТАЛИТЕ "ДРУЖБА", "СИНИ КАМЪНИ" И "БЪЛГАРКА"
Следваща ОЩЕ БОЛНИ БЯХА ДИАГНОСТИЦИРАНИ В ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОВЕДЕ СЕ ИЗВЪНРЕДНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКАТА КОМИСИЯ ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА В ОБЩИНАТА

Мерките за безопасност на движението, като превенция срещу възникването на пътнотранспортни произшествия и засиленият контрол бяха сред темите на  извънредното заседание на Общинската комисия по безопасност на движението и транспорт

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ АНАЛИЗА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ОБЩИНАТА И ПРОЕКТА НА СТРАТЕГИЧЕСКА РАМКА НА ПЛАН ЗА ИНТЕГРИРАНО РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНА СЛИВЕН (ПИРО) ЗА ПЕРИОДА 2012 – 2027 Г.

На 19 октомври 2020 г. от 10.30 ч. в Зала „Май“ на Община Сливен ще се проведе обществено обсъждане на резултатите от анализа на икономическото, социално и екологично състояние, нуждите и

Новини Сливен

ИЗРАБОТВАТ СЕ ПЛАНОВЕ ЗА 393 ХЕКТАРА ИМОТИ ПО ПАРАГРАФ 4

Ще бъдат изготвени планове за 393 ха имоти по параграф 4 от Закона за собствеността и ползването на земеделските земи – информира областният управител Чавдар Божурски.  Процедурата е открита след