ЕВРОДЕПУТАТЪТ ОТ ГЕРБ ВЛАДИМИР УРУЧЕВ ОРГАНИЗИРА КОНКУРС ЗА ЕСЕ НА ТЕМА: „МОЯТА ВИЗИЯ ЗА МОДЕРНО ЗЕМЕДЕЛИЕ“
март 15, 2018 873 Прегледи

ЕВРОДЕПУТАТЪТ ОТ ГЕРБ ВЛАДИМИР УРУЧЕВ ОРГАНИЗИРА КОНКУРС ЗА ЕСЕ НА ТЕМА: „МОЯТА ВИЗИЯ ЗА МОДЕРНО ЗЕМЕДЕЛИЕ“

Евродепутатът от ГЕРБ Владимир Уручев организира конкурс за есе на тема: Моята визия за модерно земеделие“. Инициативата е в рамките на Първия национален форум на младите фермери, чийто съорганизатор е евродепутатът. Право на участие в конкурса имат всички български студенти от аграрни специалности. Кандидатите трябва да подготвят есе с обем до три страници (1 500 думи), в което да представят визията си за развитие на модерно българско земеделие.

Срокът за изпращане на есетата е 10 април 2018 г. Творбите трябва да се изпращат на e-mail: rector@au-plovdiv.bg със заглавие: Конкурс-есе „Моята визия за модерно земеделие“ с включени име на автора, учебно заведение и данни за контакт.

Класирането и обявяването на победителите ще се състои на 20 април в Аграрен университет – Пловдив в рамките на първия Национален форум на младите фермери.

Победителите в конкурса ще бъдат част от българската делегация на Петия Европейски конгрес на младите фермери в Брюксел през втората половина на 2018 г.

Организатори на Първия национален форум на младите фермери са евродепутатът Владимир Уручев, Аграрен университет-Пловдив, Асоциацията на земеделските производители в България и Националната служба за съвети в земеделието.

 

Предишна ХРИСТО ЯНЕВ ОТ СЛИВЕН БЕ ЛЕКТОР НА СВЕТОВНО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА ТУРИЗЪМ В ГЕРМАНИЯ
Следваща БЛИЗО 120 КИЛОГРАМА НЕЛЕГАЛЕН ТЮТЮН Е ИЗЗЕТ ПРИ СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОПЕРАЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 31.07.2019г. (сряда) до 15.00 часа ще бъде прекъснато водоподаването в района на ул. „Столетов“. При възможност

Новини Сливен

ТЪКАЧКА ПОСТРАДА ПО ВРЕМЕ НА РАБОТА В СЛИВЕН

На 13 януари, в 20,09 часа, от телефон 112, е получен сигнал, за пострадала жена на 57 години при работа в тъкачен цех на бул.“Хаджи Димитър“ в град Сливен. Тя

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Лекар пита пациента: – От какво се оплаквате? – Жените не ми пускат, казва пациента и започва да плаче. Лекарят, притеснен, казва на медицинската сестра: – Дай му чаша вода!

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

6 + twenty =