ЕВГЕНИ МИТЕВ ВЕЧЕ Е КАНДИДАТ И ЗА ДЕПУТАТ
януари 28, 2021 2309 Прегледи

ЕВГЕНИ МИТЕВ ВЕЧЕ Е КАНДИДАТ И ЗА ДЕПУТАТ

Номинирани кандидати от област Сливен и разпознаваеми личности в областта са Антония Шейредова, Васил Стоянов, Деян Дечев, Евгени Митев, Кольо Милев, Мариета Петкова, Минчо Афузов, Николай Недев, Пепа Беева, Събина Петканса-Вълева, Стефка Шефкенова-Пашова, Таско Ерменков и Янко Янков.

Всички номинирани следва да бъдат гласувани от Общинската конференция на БСП – Сливен. Общински конференция ще се проведат и останалите три общини в областта – Нова Загора, Твърдица и Котел, след което Областният съвет на БСП – Сливен ще подреди листата. Водачът на областта ще бъде избран от Националния съвет на БСП, който ще утвърди и всички 31 листи в страната.

Това е част от прессъобщението, което централата на БСП в Сливен днес изпрати до медиите. Става ясно, че делегатите на конференцията в Сливен могат да гласуват за 13 души, номинирани от партийните организации за кандидат – депутати. Сред тях е и бизнесменът Евгени Митев. Който допреди година и половина бе известен с публичното пространство само като бизнесмен. Без да има сериозна обществена активност.

Името му изненадващо се появи сред кандидатите за съветници от левицата на изборите през 2019 г. Още по – изненадващо безпартийният Евгени Митев зае четвъртото – избираемо място, изпреварвайки емблематични за партията фигури в Сливен. Днес Евгени Митев е съветник от левицата, а отскоро и член на БСП.

Не е сред най-активните местни депутати. Но пък вече е сред номинираните 13 кандидат-депутати на социалистическата партия в Област Сливен.

Предишна ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЯТА ВЛАДИМИР РУСЕВ ЛОБИРА ЗА РОДНИЯ СИ ГРАД НА СРЕЩА С ПОЛСКИЯ ПОСЛАНИК

На 04.02.2020 г., в посолството на Република Полша в София се проведе среща между Н. Пр. посланик Мачией Шимански и Владимир Русев – председател на Полско-Българска Търговска Камара. Срещата бе

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 17.05.2019 г.(петък)  до 13.00ч. е прекъснато водоподаването в района на ул. „Самуиловско шосе“. При възможност водоподаването

Новини Сливен

МАРИЯ БЕЛОВА: ТРЕТИ МАРТ ЗА НАС ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ДЕН НА ПРИЗНАТЕЛНОСТ! НЕКА ПОМНИМ ДЕЛАТА И ЗАВЕТИТЕ НА ПРЕДЦИТЕ СИ!

Честит 3-ти март! На днешния свят ден, всички българи се поздравяваме с националния празник! 3 март е повод за гордост към храброто минало и извоюваната свобода. В днешния ден всички