ЕВГЕНИ МИТЕВ ВЕЧЕ Е КАНДИДАТ И ЗА ДЕПУТАТ
януари 28, 2021 2569 Прегледи

ЕВГЕНИ МИТЕВ ВЕЧЕ Е КАНДИДАТ И ЗА ДЕПУТАТ

Номинирани кандидати от област Сливен и разпознаваеми личности в областта са Антония Шейредова, Васил Стоянов, Деян Дечев, Евгени Митев, Кольо Милев, Мариета Петкова, Минчо Афузов, Николай Недев, Пепа Беева, Събина Петканса-Вълева, Стефка Шефкенова-Пашова, Таско Ерменков и Янко Янков.

Всички номинирани следва да бъдат гласувани от Общинската конференция на БСП – Сливен. Общински конференция ще се проведат и останалите три общини в областта – Нова Загора, Твърдица и Котел, след което Областният съвет на БСП – Сливен ще подреди листата. Водачът на областта ще бъде избран от Националния съвет на БСП, който ще утвърди и всички 31 листи в страната.

Това е част от прессъобщението, което централата на БСП в Сливен днес изпрати до медиите. Става ясно, че делегатите на конференцията в Сливен могат да гласуват за 13 души, номинирани от партийните организации за кандидат – депутати. Сред тях е и бизнесменът Евгени Митев. Който допреди година и половина бе известен с публичното пространство само като бизнесмен. Без да има сериозна обществена активност.

Името му изненадващо се появи сред кандидатите за съветници от левицата на изборите през 2019 г. Още по – изненадващо безпартийният Евгени Митев зае четвъртото – избираемо място, изпреварвайки емблематични за партията фигури в Сливен. Днес Евгени Митев е съветник от левицата, а отскоро и член на БСП.

Не е сред най-активните местни депутати. Но пък вече е сред номинираните 13 кандидат-депутати на социалистическата партия в Област Сливен.

Предишна ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА КОТЕЛ ОТМЕНЯ ВСИЧКИ МЕРОПРИЯТИЯ ПРЕДВИДЕНИ ЗА 14-ТИ АПРИЛ ЗАРАДИ ДЕНЯ НА НАЦИОНАЛЕН ТРАУР

С решение на Министерски съвет 14 апpил, cъбота, е обявен за ден на национален траур за жеpтвите от тежката катастрофа на автомагистрала „Тракия“. Кметът на Община Котел Коста Каранашев изказва

Новини Сливен

ГРАФИК С РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА ВАКСИНАЦИОННИТЕ ПУНКТОВЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ 02-03.10.2021Г.

  Събота – 02 октомври 2021г. Лечебно заведение Населено място Адрес Работно време МБАЛ „Д-р Иван Селимински – Сливен“ АД гр. Сливен ул. „Христо Ботев“ №1 от 09.00 до 12.00ч.

Новини Сливен

ПРЕДОТВРАТЕНА Е ЗЛОУПОТРЕБА ЗА НАД 100 000 ЛЕВА С ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА ПРИ ОПЕРАЦИЯ НА ОДМВР- СЛИВЕН

Спецакция по противодействие на нарушения и престъпления, свързани с усвояване на средства от европейски фондове за развити, е проведена от ОДМВР-Сливен със съдействието на Държавен фонд „Земеделие“-София. На 7 юли