ЕВГЕНИ МИТЕВ ВЕЧЕ Е КАНДИДАТ И ЗА ДЕПУТАТ
януари 28, 2021 2823 Прегледи

ЕВГЕНИ МИТЕВ ВЕЧЕ Е КАНДИДАТ И ЗА ДЕПУТАТ

Номинирани кандидати от област Сливен и разпознаваеми личности в областта са Антония Шейредова, Васил Стоянов, Деян Дечев, Евгени Митев, Кольо Милев, Мариета Петкова, Минчо Афузов, Николай Недев, Пепа Беева, Събина Петканса-Вълева, Стефка Шефкенова-Пашова, Таско Ерменков и Янко Янков.

Всички номинирани следва да бъдат гласувани от Общинската конференция на БСП – Сливен. Общински конференция ще се проведат и останалите три общини в областта – Нова Загора, Твърдица и Котел, след което Областният съвет на БСП – Сливен ще подреди листата. Водачът на областта ще бъде избран от Националния съвет на БСП, който ще утвърди и всички 31 листи в страната.

Това е част от прессъобщението, което централата на БСП в Сливен днес изпрати до медиите. Става ясно, че делегатите на конференцията в Сливен могат да гласуват за 13 души, номинирани от партийните организации за кандидат – депутати. Сред тях е и бизнесменът Евгени Митев. Който допреди година и половина бе известен с публичното пространство само като бизнесмен. Без да има сериозна обществена активност.

Името му изненадващо се появи сред кандидатите за съветници от левицата на изборите през 2019 г. Още по – изненадващо безпартийният Евгени Митев зае четвъртото – избираемо място, изпреварвайки емблематични за партията фигури в Сливен. Днес Евгени Митев е съветник от левицата, а отскоро и член на БСП.

Не е сред най-активните местни депутати. Но пък вече е сред номинираните 13 кандидат-депутати на социалистическата партия в Област Сливен.

Предишна ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МЪЖ С НАРКОТИЦИ Е ЗАЛОВЕН ТАЗИ НОЩ В СЛИВЕН

Притежание на наркотици са установили служители на група „Охрана на обществения ред“ в град Сливен. Днес, около 01,20 часа е извършена проверка на лек автомобил „Опел Астра“, управляван от 29-годишния

Новини Сливен

ЗАКУСВАЛНЯ ГОРЯ В СЛИВЕН

Екип на РСПБЗН-Сливен са гасили пожар в заведение за закуски в град Сливен. сигналът е получен на 27 юли в 19,52 часа. Спасена е сградата. Унищожени са бяла и черна

Новини Сливен

СЛИВЕН Е ДОМАКИН НА ОБУЧИТЕЛЕН СЕМИНАР „КАК ДА ПРЕВЪРНЕМ ПРОБЛЕМНИТЕ ГРАДСКИ ТЕРИТОРИИ В ПОТЕНЦИАЛ ЗА РАЗВИТИЕ?“

В Сливен се провежда обучителен семинар „Обновяване на изоставени територии в България: Как да превърнем проблемните градски територии в потенциал за развитие?“. Инициативата се организира от Международната банка за възстановяване