ЕВГЕНИ МИТЕВ ВЕЧЕ Е КАНДИДАТ И ЗА ДЕПУТАТ
януари 28, 2021 2132 Прегледи

ЕВГЕНИ МИТЕВ ВЕЧЕ Е КАНДИДАТ И ЗА ДЕПУТАТ

Номинирани кандидати от област Сливен и разпознаваеми личности в областта са Антония Шейредова, Васил Стоянов, Деян Дечев, Евгени Митев, Кольо Милев, Мариета Петкова, Минчо Афузов, Николай Недев, Пепа Беева, Събина Петканса-Вълева, Стефка Шефкенова-Пашова, Таско Ерменков и Янко Янков.

Всички номинирани следва да бъдат гласувани от Общинската конференция на БСП – Сливен. Общински конференция ще се проведат и останалите три общини в областта – Нова Загора, Твърдица и Котел, след което Областният съвет на БСП – Сливен ще подреди листата. Водачът на областта ще бъде избран от Националния съвет на БСП, който ще утвърди и всички 31 листи в страната.

Това е част от прессъобщението, което централата на БСП в Сливен днес изпрати до медиите. Става ясно, че делегатите на конференцията в Сливен могат да гласуват за 13 души, номинирани от партийните организации за кандидат – депутати. Сред тях е и бизнесменът Евгени Митев. Който допреди година и половина бе известен с публичното пространство само като бизнесмен. Без да има сериозна обществена активност.

Името му изненадващо се появи сред кандидатите за съветници от левицата на изборите през 2019 г. Още по – изненадващо безпартийният Евгени Митев зае четвъртото – избираемо място, изпреварвайки емблематични за партията фигури в Сливен. Днес Евгени Митев е съветник от левицата, а отскоро и член на БСП.

Не е сред най-активните местни депутати. Но пък вече е сред номинираните 13 кандидат-депутати на социалистическата партия в Област Сливен.

Предишна ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ НА „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЗА ЦЕНАТА НА ТОПЛАТА ВОДА

Във връзка с Решение на КЕВР № Ц-10/01.07.2018 г. и стимулиране потреблението на битово – гореща вода (БГВ) през неотоплителния период, считано от 01 юли 2018 г. до 31 октомври

Новини Сливен

PCR ТЕСТОВЕТЕ В МБАЛ „ХАДЖИ ДИМИТЪР“ – СЛИВЕН ДОКАЗВАТ НАЛИЧИЕТО НА НОВИЯ ЩАМ НА COVID-19

Тестовете, с които разполагаме във Вирусологична лаборатория към МБАЛ „Хаджи Димитър“ отчитат мутацията B.1.1.7. по известна като Великобритански щам на Covid-19. Лабораторията е с международен сертификат за качество и работи

Новини Сливен

НЕПУБЛИКУВАН АРХИВ БЕ ПРЕДСТАВЕН НА ЧЕТЕНИЯТА ЗА ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ

Цветя пред паметника на Захарий Стоянов в родното му село Медвен бяха поднесени по време на четенията, посветени на автора на „Записки по българските въстания“. Събитието тази година премина под