ЕВГЕНИЙ БАЛЕВ: ГЕРБ-СДС СЪЗДАВА УСЛОВИЯ НЕ САМО ЗА МАСОВ СПОРТ, НО И ЗА ТОВА БЪЛГАРИТЕ ДА СА ЗДРАВИ
05.06.2024 302 Прегледи

ЕВГЕНИЙ БАЛЕВ: ГЕРБ-СДС СЪЗДАВА УСЛОВИЯ НЕ САМО ЗА МАСОВ СПОРТ, НО И ЗА ТОВА БЪЛГАРИТЕ ДА СА ЗДРАВИ

Българска федерация по колоездене има нов председател. Това е Евгений Балев – многократен шампион на страната и победител в колоездачната обиколка на България през 2007-а и рекордьор по участия в обиколката – над 20 пъти. Инициатор е за създаването на сливенски тим по колоездене – Blue Rocks. Треньор е на младите сливенски надежди. Евгений Балев е общински съветник от ГЕРБ и кандидат за народен представител под номер 104 в листата с номер 22 на ГЕРБ-СДС.

Евгений Балев е категоричен, че като председател на БФК и като представител в 50-тото НС ще работи за това България отново да има добри състезатели, които да участват успешно в най-силните международни колоездачни състезания, както и бази, в които да се подготвят спортистите.

„Кандидатирах се за народен представител, защото смятам, че така имам повече възможности да реализирам идеите си. Целта ми е да се предложат и осъществят повече добри политики за младите хора, както в Сливен и региона, така и в други части на страната“, заяви Евгения Балев.

По думите му и в политиката, и в спорта, се изискват много дисциплина, воля, упоритост, търпение, хъс, сила, огромна отдаденост и всеотдайност.  „С тези свои качества от спорта, влязох и в политиката. Сигурен съм, че това, че съм упорит и дисциплиниран, ще ми помогне да реализирам целите и идеите си, заради които станах част от листата на ГЕРБ в Сливен. Ще работя за това, в което смятам, че съм най-полезен, а именно за спорта. Мога да правя това като общински съветник, но като народен представител възможностите за законодателни инициативи са повече“, каза Евгений Балев.

Като народен представител ще работи за развитие на спортната инфраструктура с фокус върху масовия спорт. „Изграждането на спортна инфраструктура в населените места създава условия не само за масовия спорт, но и за това българите да са здрави, а не излекувани, каквато е и целта на ГЕРБ-СДС. Основната ми задача е реализиране на програми за трайна превенция срещу зависимости и здравословни проблеми, както и по-добра жизнена среда и възможности за младите българи“, обясни Евгений Балев. В програмата на ГЕРБ-СДС е заложено финансирането на клубовете да се увеличи с 200%.

„При второто и третото правителство на ГЕРБ бяха изготвени програми за финансиране на футбола и на детско-юношеските школи. Реконструираха се над 10 стадиона – това нещо ще продължи, ако направим отново правителство. ГЕРБ ще работи за по-добра координация между държавата, общините и частния сектор, а в момента се подготвя програма за преквалификация на треньорските кадри във всеки един спорт и всяка една федерация ще може да кандидатства, да кани специалисти откъдето си поиска, да прави семинари, курсове и т.н.“, каза още кандидатът за народен представител.

Според Евгений Балев ГЕРБ и СДС трябва да съставят редовно правителство, за да продължат добрата си работа, която преобразява България!

Може да подкрепите Евгений Балев като гласувате с № 22 в бюлетината, с преференция 104.

За #СтабилнаБългарияВСигурнаЕвропа

Предишна СТЕФАН ПАСКОВ СЪБИРА ЕНЕРГИЯТА НА ЛЕВИЯ ИЗБИРАТЕЛ С № 9
Следваща НИКОЛАЙ ДЕНКОВ В СЛИВЕН:ДОЙДОХ, ЗА ДА ДАМ ПОДКРЕПАТА СИ ЗА ТАТЯНА СУЛТАНОВА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ДЕБАТИ „ТУИДА OPEN“ СЕ ПРОВЕДЕ ЗА ТРЕТИ ПЪТ В СЛИВЕН

„ Най-важната задача на цивилизацията е да научи човек да мисли.“ Томас Едисън Национално състезание по дебати „Туида Open“ 2019  във формат британски парламентарен се проведе за трети път в гр. Сливен.

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОДКРЕПИ УЛТРАМАРАТОНА НА КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ ПО МАРШРУТА НА КОРИДОР № 8

Красимир Георгиев продължи от Сливен маратона си по маршрута на Коридор №8. Стартът му беше даден от кмета Стефан Радев в 9 часа от площад „Хаджи Димитър“. Към бягането се

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ В МЛАДОВО: ЧИТАЛИЩЕТО Е СРЕДИЩЕ НА ДУХОВНОСТ И НИ СПЛОТЯВА КАТО НАРОД

С юбилеен концерт бяха отбелязани 90 години от създаването на Народно читалище „Христо Ботев“ в село Младово. Гост на събитието беше кметът на Сливен Стефан Радев. Той поздрави читалищните работници