ЕВАКУИРАХА 250 ДЕЦА ОТ НУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ В СЛИВЕН ЗАРАДИ ПОЖАР
март 9, 2022 2588 Прегледи

ЕВАКУИРАХА 250 ДЕЦА ОТ НУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ В СЛИВЕН ЗАРАДИ ПОЖАР

Пожар, в непосредствена близост до сливенско училище, предизвика паника в града. В ранния следобед днес бяха евакуирани 250 деца от НУ „Васил Левски „.

„Обадиха ми се да си вземем децата, защото в училището е имало силно задимяване. Нашите ги прибрахме от ресторанта, където се хранят за обяд”, казаха пред Sliveninfo развълнувани родители.

Всички деца са изведени. Няма пострадали ученици  от пожара, който е пламнал в къща, от северната страна на училището. Там е пострадал възрастен мъж, който се е опитал да загаси огъня с подръчни средства. Той има изгаряния по ръцете и е закаран в болница. Има унищожени климатици и дограма в самата къща и околни сгради.

Причините за пожара се изясняват.

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОСРЕЩНА ПОСЛАНИКА НА ИРАН В БЪЛГАРИЯ
Следваща СЛИВЕН ЩЕ ПОЧЕТЕ ГОЛЕМИЯ ГЕОРГИ ДАНЧЕВ ПО ПОВОД 100 ГОДИНИ ОТ НЕГОВОТО РОЖДЕНИЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КРАДЦИ СА ЗАЛОВЕНИ ПРИ ШИРОКОМАЩАБНА АКЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА

Специализирана операция срещу битовата престъпност, незаконния дърводобив, продажба на хранителни стоки с изтекъл срок на годност, противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества и пътната безопасност  бе проведена на

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ПОЛУЧИ ФИНАНСИРАНЕ ЗА СТРОИТЕЛСТВО И РАЗШИРЕНИЕ НА НЯКОЛКО ДЕТСКИ ГРАДИНИ И УЧИЛИЩА

Община Сливен получи финансиране за изграждането и разширението на няколко детски градини и училищапо Програма „Изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкция на детски ясли, детски градини и училища 2020 – 2022”

Новини Сливен

ОТНОВО ЗАПОЧНАХА ДА СЪСТАВЯТ АКТОВЕ ЗА НЕНОСЕНЕ НА ПРЕДПАЗНИ МАСКИ

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за спазване на въведените противоепидемични мерки във връзка с ограничаване разпространението на  COVID-19. През изминалото денонощие са извършени 308 проверки за спазване на карантина