Д-Р ЧЕНКОВА И Д-Р КОМИТОВ СА ПРЕДЛОЖЕНИ ЗА НАГРАДАТА НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ СЛИВЕН „ЗА ГРАЖДАНСКИ ПРИНОС“

Д-Р ЧЕНКОВА И Д-Р КОМИТОВ СА ПРЕДЛОЖЕНИ ЗА НАГРАДАТА НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ СЛИВЕН „ЗА ГРАЖДАНСКИ ПРИНОС“

Началникът на Военна болница – Сливен д-р Илиян Комитов и д-р Милена Ченкова, началник на отделението по Инфекциозни болести в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ са предложени за голямата награда на Общински съвет – Сливен „За граждански принос“. Това съобщи пред Sliveninfo Димитър Митев, председател на общинския съвет в града под Сините камъни.

Двамата инфекционисти са на първа линия в борбата с коронавируса вече седми месец. До момента през техните отделения са минали стотици заразени с COVID -19, огромната част от които са излекувани.

„Голяма част от съветниците считат, че д-р Комитов и д-р Ченкова заслужават тази голяма награда за своя професионализъм, всеотдайност и скромност. Сигурен съм, че предложението ще бъде гласувано и ще стане факт“, каза Димитър Митев.

Наградата „За граждански принос“ се дава от Общински съвет – Сливен, но не всяка година. Тя е учредена през 2004 г. и до момента са я получавали само петима души. Тази година призът ще бъде връчен за празника на Сливен – Димитровден.

 

 

Предишна ОБЩИНАТА УКРЕПИ СВЛАЧИЩЕТО В УЧАСТЪКА ОТ ПЪТЯ СЛИВЕН - ВРЪХ БЪЛГАРКА - РАКОВО
Следваща МЕСТНАТА КОМИСИЯ ЗА БОРБА С ТРАФИКА НА ХОРА - СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧВА В ИНИЦИАТИВАТА WALK FOR FREEDOM 2020

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪСНОАНТИЧНА И СРЕДНОВЕКОВНА КРЕПОСТ ТУИДА НА МЕЖДУНАРОДНО ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕ

Екипът на Късноантична и средновековна крепост Туида и представител на Регионален исторически музей Сливен ще вземат участие в петнайстото издание на Международното туристическо изложение “Културен Туризъм – Велико Търново 2018“.

Новини Сливен

120 КМ/Ч СТИГНА СКОРОСТТА НА ВЯТЪРА В СЛИВЕН

В следобедните часове в някои части от общината, в това число и в Сливен, скоростта на вятъра надвиши 120 км/ч. Продължава снеговалежът. Общинските пътища са проходими при зимни условия, съобщи

Новини Сливен

ЗАДЪРЖАХА 21-ГОДИШЕН КРАДЕЦ НА ОБУВКИ

В РУ-Сливен е започнато бързо производство за кражба . На 13 юни, около 07,00 часа, 21-годишният С.Т. е извършил кражба на обувки, оставени пред апартамент в жилищна сграда в град