Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА ШАМАРОСА РЪКОВОДСТВОТО НА БСП, ПОБЕЖДАВАЙКИ ФАВОРИЗИРАНАТА СОНЯ КЕЛЕВЕДЖИЕВА
юли 12, 2021 6517 Прегледи

Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА ШАМАРОСА РЪКОВОДСТВОТО НА БСП, ПОБЕЖДАВАЙКИ ФАВОРИЗИРАНАТА СОНЯ КЕЛЕВЕДЖИЕВА

Известният хирург д-р Събина Петканска зашлеви звучен шамар на ръководството на БСП в Сливен, побеждавайки учителката Соня Келеведжиева. През цялата кампания елитът на БСП в Сливен толерираше Келеведжиева, игнорирайки останалите кандидати за депутати в листата. Нещо повече, ръководството се бе постарали в листата да има кандидати, които работеха не за себе си, а за учителката.

Въпреки това д-р Петканска получи 1395 преференции срещу 1166 за Соня Келеведжиева.

400 преференции взе председателят на БСП в Нова Загора Румен Христов, който открито нападна д-р Петканска във фейсбук. И то по време на разгара на кампанията.

В Сливен БСП ще получи само един мандат. В парламента влиза водачът Атанас Зафиров, който е заместник на Корнелия Нинова.

Д-р Събина Петканска обаче повишава резултата си от миналите избори и дава сериозна политическа заявка за двигател на предстоящите промени в БСП – Сливен, които очевидно са неизбежни.

Предишна ЧАВДАР БОЖУРСКИ БИ МАРИЯ БЕЛОВА ПО ПРЕФЕРЕНЦИИ
Следваща 7 СА НОВИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19 ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МАЯ МАНОЛОВА ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ С ГРАЖДАНИ В СЛИВЕН

На 17 юни 2020 г. (сряда) председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова ще се срещне с граждани в Сливен. В 10:30 ч. Манолова ще отиде до пречиствателната станция

Новини Сливен

В СЛИВЕН ЗАПОЧНА НАЦИОНАЛНИЯТ ДЕТСКО – ЮНОШЕСКИ ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЦЕНА ПОД СИНИТЕ КАМЪНИ“

За четвърта поредна година театрални формации от цялата страна ще вземат участие в Националния детско-юношески театрален фестивал „Сцена под Сините камъни“. Официалното откриване се състоя в зала „Зора“. „За мен

Новини Сливен

БСП – НОВА ЗАГОРА ИЗДИГНА РУМЕН ХРИСТОВ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНАТА

Румен Христов е кандидатът за кмет на БСП в Община Нова Загора. Решението за това взе общинската конференция на червените. 57-годишният Румен Христов е агроном по образование, а 11 г.