Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА ПРИВЕТСТВА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ

Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА ПРИВЕТСТВА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ

Д-р Събина Петканска приветства президента Румен Радев по време на петъчната му визита в Сливен. Ето какво написа по този случай лекарката:

ПРЕЗИДЕНТЪТ Румен   Радев смело пое ролята си на Президент, за да обедини българите около  най- важните общочовешки ценности , залегнали в културата , традициите и дори в религиите на всички цивилизовани нации и народи , включително и българският .
 Ценности , които всеки от нас е чувал от  родители , баби ,дядовци ,от учители  . Ценности ,в които всеки от нас възпитава децата си и иска да ги направи почтени хора, успяващи чрез труд, знания , постоянство , упоритост  и лични качества   .
За първи път български държавник успя да направи пробив и да обясни на западните ни партньори, позицията на България във връзка с присъединяването на република Северна Македония към ЕС .  Тази позиция не само беше разбрана , но и  явно беше приета от Европейските ни партньори .   Обяснение,  което показа на лидерите на Европейския Съюз ,че България не спира Северна Македония към интеграцията и в ЕС заради миналото ,а заради бъдещето  .
Румен Радев завършва със златен медал математическата гимназия в Хасково .
Първенец на випуска на ВВУ ,  военен пилот , достигнал до Генерал от Военновъздушните сили/ВВС/   и командир на ВВС .
 Да се замислим и да си отговорим ,дали човек с подобни качества и възможности , който се е нагърбил с нелеката задача да работи за България , заслужава нашето доверие  !
      Ако избора на Президент на РБ е важен , то многократно  по -важен е избора на всеки един  от нас ,за Парламент.
#БспзаБългария- #номер33
#СвасСме-   #номер6
Д-р Събина Петканска-Вълева –   –   –                   #номер102
Предишна ПРОФ. АНАСТАС ГЕРДЖИКОВ И ПОЛК. НЕВЯНА МИТЕВА ЩЕ ПОСЕТЯТ СЛИВЕН В НЕДЕЛЯ
Следваща СРЕЩАТА С ПРОФ. ГЕРДЖИКОВ И ПОЛК. МИТЕВА ЩЕ БЪДЕ ПРЕД ИСТОРИЧЕСКИЯ МУЗЕЙ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПОСТЪПВАТ ДАРЕНИЯ В МБАЛ „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“ – СЛИВЕН

Ръководството на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен изказва дълбока багодарност към гражданите и фирмите, които продължават да даряват средства на болницата. На 17 март беше предоставена сметка за закупуване на два

Новини Сливен

ПРОКУРАТУРАТА ПОИСКА ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА ОНЕЗИ, С ПЛАНТАЦИЯТА ОТ КАНАБИС ДО СЪДЕБНАТА ПАЛАТА

Окръжна прокуратура – Сливен поиска постоянен арест за Веселин К. и Антон Х., които бяха арестувани за откритата плантация с канабис в центъра на Сливен, научи Sliveninfo. Припомняме, че преди

Новини Сливен

МИНИСТЪР МАРИНОВ ЩЕ ПРОВЕДЕ РАБОТНИ СРЕЩИ С КМЕТОВЕ ОТ ОБЛАСТ СЛИВЕН

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов ще проведе утре, 13 ноември, в град Сливен работна среща с кметове на населени места от областта. Тема на разговорите ще бъде взаимодействието между