Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА ПРИВЕТСТВА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ

Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА ПРИВЕТСТВА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ

Д-р Събина Петканска приветства президента Румен Радев по време на петъчната му визита в Сливен. Ето какво написа по този случай лекарката:

ПРЕЗИДЕНТЪТ Румен   Радев смело пое ролята си на Президент, за да обедини българите около  най- важните общочовешки ценности , залегнали в културата , традициите и дори в религиите на всички цивилизовани нации и народи , включително и българският .
 Ценности , които всеки от нас е чувал от  родители , баби ,дядовци ,от учители  . Ценности ,в които всеки от нас възпитава децата си и иска да ги направи почтени хора, успяващи чрез труд, знания , постоянство , упоритост  и лични качества   .
За първи път български държавник успя да направи пробив и да обясни на западните ни партньори, позицията на България във връзка с присъединяването на република Северна Македония към ЕС .  Тази позиция не само беше разбрана , но и  явно беше приета от Европейските ни партньори .   Обяснение,  което показа на лидерите на Европейския Съюз ,че България не спира Северна Македония към интеграцията и в ЕС заради миналото ,а заради бъдещето  .
Румен Радев завършва със златен медал математическата гимназия в Хасково .
Първенец на випуска на ВВУ ,  военен пилот , достигнал до Генерал от Военновъздушните сили/ВВС/   и командир на ВВС .
 Да се замислим и да си отговорим ,дали човек с подобни качества и възможности , който се е нагърбил с нелеката задача да работи за България , заслужава нашето доверие  !
      Ако избора на Президент на РБ е важен , то многократно  по -важен е избора на всеки един  от нас ,за Парламент.
#БспзаБългария- #номер33
#СвасСме-   #номер6
Д-р Събина Петканска-Вълева –   –   –                   #номер102
Предишна ПРОФ. АНАСТАС ГЕРДЖИКОВ И ПОЛК. НЕВЯНА МИТЕВА ЩЕ ПОСЕТЯТ СЛИВЕН В НЕДЕЛЯ
Следваща СРЕЩАТА С ПРОФ. ГЕРДЖИКОВ И ПОЛК. МИТЕВА ЩЕ БЪДЕ ПРЕД ИСТОРИЧЕСКИЯ МУЗЕЙ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

13 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

437 случаи на коранавирус са потвърдени у нас през последното денонощие при направени 4 541 PCR теста. Заразените вчера бяха с един човек по-малко, но тестваните с почти 900 повече.

Новини Сливен

10 МИНИМАЛНИ РАБОТНИ ЗАПЛАТИ СТАВА ГОЛЯМАТА СТИПЕНДИЯ ЗА ТАЛАНТЛИВИ ДЕЦА В СЛИВЕН

10 минимални работни заплати става голямата стипендия на името на Хаджи Мина Пашов, която Община Сливен ще дава ежегодно на талантливо дете. Това обяви пред журналисти Соня Келеведжиева, която е

Новини Сливен

УЧЕНИЦИ ОТ СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ СТИГНАХА ДО УЧАСТИЕ В НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС „ПОСЛАНИЦИ НА ЗДРАВЕТО“

Четири проекта на ученици от област Сливен са допуснати до участие в Националния ученически конкурс „Посланици на здравето” за учебната 2017/2018 г. Конкурсът се организира от Министерството на здравеопазването, в