Д-Р НИНА БОРОВА ПОВЕЖДА ДАМСКА ЛИСТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ В СЛИВЕН

Д-Р НИНА БОРОВА ПОВЕЖДА ДАМСКА ЛИСТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ В СЛИВЕН

Д-р Нина Борова става водач на дамска листа за общински съветници в Сливен, научи Sliveninfo.

„Целта ни е да върнем баланса в общинския съвет, където в момента са само осем жени, а във всички цивилизовани страни има относително равенство между мъже и жени в политическите и ръководни органи“, каза д-р Борова.

Листата ще бъде съвместна между Движение България на гражданите, чиито председател е д-р Борова и форум „Жени за Сливен“, който бе учреден на 29 май като НПО. Във форума членуват жени  с активна гражданска позиция. Той има за цел икономическо и културно развитие на Сливен и региона, а негов председател е отново д-р Нина Борова.

„Във форума членуват лекари, юристи, инженери и други дами със сериозни професии. Целта ни е партиите да заложат на гражданската експертиза. Все още не сме решили кого ще подкрепим за кмет на Сливен. Със сигурност ще бъде човек, който е харесван от хората“, каза д-р Борова.

През последните четири години тя беше съветник от Реформаторския блок, който вече не съществува.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В СЛИВЕН ЗАПОЧНА МЛАДЕЖКИЯТ ЛАГЕР „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ!“

В Сливен стартира третото издание на младежкия лагер „Здравей, здраве!”. Той се провежда от 24 до 28 юни на крепостта „Туида“. В него ще се включат 750 ученика от сливенски

Новини Сливен

ТЪРСИ СЕ ДИРЕКТОР НА КАДАСТЪРА В СЛИВЕН

Търси се директор на кадастъра в Сливен, научи Sliveninfo. Агенцията по геодезия, картография и кадастър обяви конкурс за шефското място на своя клон в Сливен. Препитването на тримата кандидати ще

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 03. 10. 2018 г. (сряда) до 14. 30 ч. е прекъснато водоподаването в района на ул.