Д-Р МИЛЕНА ЧЕНКОВА: ВСИЧКИ ЗАРАЗЕНИ С КОРОНАВИРУС В СЛИВЕН СЕ ЛЕКУВАТ В БОЛНИЦИ
29.04.2020 6734 Прегледи

Д-Р МИЛЕНА ЧЕНКОВА: ВСИЧКИ ЗАРАЗЕНИ С КОРОНАВИРУС В СЛИВЕН СЕ ЛЕКУВАТ В БОЛНИЦИ

В Сливен няма заразени с коронавирус, които са на амбулаторно лечение. Всички са на стационарно лечение в нашето отделение и при колегите от Военна болница. Това обяви пред Sliveninfo д-р Милена Ченкова, началник на инфекциозното отделение в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ – Сливен. Именно в това отделение се лекуват най-много пациенти, поразени от опасната зараза.

„Вчера изписахме четирима излекувани от COVID -19. В момента приемаме съпругата на един от новопостъпилите пациенти. С нея нашите пациенти в този момент са 20“, каза известната специалистка по инфекциозни болести.

Проверка на Sliveninfo установи, че към днешна дата пациентите в инфекциозното отделение на Военна болница – Сливен са петима. Вчера от там са били изписани двама излекувани от коронавирус, а една жена, която е имала множество придружаващи сърдечни заболявания, е починала.

 

Снимка: Sliveninfo

Предишна БЕЗ СЪЩЕСТВЕНИ НАРУШЕНИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ В СЛИВЕН
Следваща ДЕСЕТИ СЛУЧАЙ НА COVID -19 В ЯМБОЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БМВ ГОРЯ ТАЗИ НОЩ

На  2 февруари, в 03,35 часа, е получен сигнал за възникнал пожар в частен имот в село Крушаре. На място е изпратен екип на РСПБЗН-Сливен, който е ликвидирал произшествието в

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 20. 06. 2018 г. (сряда) до 13. 00 ч. ще бъде прекъснато водоподаването в м. „Рамануша“.

Новини Сливен

ДЕТСКА ИГРА С ОГЪН ПРЕДИЗВИКА ГОЛЯМ ПОЖАР

Екипи на Регионална дирекция „ПБЗН“-Сливен са се отзовали на 7 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Детска игра с огън е причинила пожар в къща, собственост на 29-годишна жена, в