Д-Р МАЯ МИЛАНОВА БЕ ИЗБРАНА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДСБ В СЛИВЕН
януари 27, 2022 2531 Прегледи

Д-Р МАЯ МИЛАНОВА БЕ ИЗБРАНА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДСБ В СЛИВЕН

Известната дерматоложка д-р Мая Миланова бе избрана за председател на ДСБ в община Сливен. Това се случи в сряда вечерта, по време на събрание на общинската структура на организацията. Лекарката, която е началник на Кожното отделение в областната болница, бе единствен кандидат за поста.

Заместници на д-р Миланова станаха Пепа Митева – икономист. Митева бе досегашен председател на ДСБ в общината.

Другият заместник се казва Александър Панайотов. Той е изключително перспективен математик и ИТ специалист, завършил магистратура в Англия.

В новото общинско ръководство влиза и една от най-популярните учителки в Сливен – Таня Еленска, считана за емблема на ДСБ в града под Сините камъни. Еленска е била учителка на Александър Панайотов.

Другите двама члена на новото общинско ръководство са високообразовани млади мъже. Стефан Радев е преподавател по Административно право в УНСС.

Стефан Пеев е завършил висше образование в Израел, а в момента се развива успешно като предприемач.

„Изключително съм благодарна за доверието на моите съпартийци. То ме натоварва с голяма отговорност, която ще нося, изпълнявайки новите си задължения на общински председател на ДСБ. През изминалата година нашата партия успя за първи път да реализира депутат от Сливен и за първи път това се случи в два последователни вота. Дължим го на цялата структура и нашите симпатизанти. Само единни ще преодолеем успешно следващия политически рубеж – местните избори догодина. Моята мисия ще бъде да обединявам, а не да разделям“, каза д-р Мая Миланова пред Sliveninfo.

Предишна ВЪЗРАСТНИ МЪЖ И ЖЕНА СА В БОЛНИЦА СЛЕД КАТАСТРОФА
Следваща СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ НАГРАДИ ПЕТИМА УЧЕНИЦИ ОТ ППМГ "ДОБРИ ЧИНТУЛОВ"-СЛИВЕН ЗА ПРОЯВЕН ГЕРОИЗЪМ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЛИНИЧНАТА ЛАБОРАТОРИЯ В МБАЛ „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“ – СЛИВЕН РАЗШИРЯВА ОБЕМА НА ИЗСЛЕДВАНИЯТА СИ

Клиничната лаборатория към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен от няколко дни разполага с още един Имунологичен анализатор CL-1200i – имунологична тестова система, която използва тестове за инвитро диагностика – тироидна функция(тироидни

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 28.10.2019 г.(понеделник) до 16.30 ч. е прекъснато водоподаването в района на Андреева чешма – вилна зона

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА НЕЗАКОНЕН ПРЕВОЗ

Товарен автомобил с незаконно добити градешки плочи е бил установен от полицейски служители на РУ-Котел. На 7 февруари, около 18,00 часа, в село Градец е спрян товарен автомобил „ГАЗ66“, превозващ