Д-Р МАЯ МИЛАНОВА БЕ ИЗБРАНА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДСБ В СЛИВЕН
27.01.2022 3066 Прегледи

Д-Р МАЯ МИЛАНОВА БЕ ИЗБРАНА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДСБ В СЛИВЕН

Известната дерматоложка д-р Мая Миланова бе избрана за председател на ДСБ в община Сливен. Това се случи в сряда вечерта, по време на събрание на общинската структура на организацията. Лекарката, която е началник на Кожното отделение в областната болница, бе единствен кандидат за поста.

Заместници на д-р Миланова станаха Пепа Митева – икономист. Митева бе досегашен председател на ДСБ в общината.

Другият заместник се казва Александър Панайотов. Той е изключително перспективен математик и ИТ специалист, завършил магистратура в Англия.

В новото общинско ръководство влиза и една от най-популярните учителки в Сливен – Таня Еленска, считана за емблема на ДСБ в града под Сините камъни. Еленска е била учителка на Александър Панайотов.

Другите двама члена на новото общинско ръководство са високообразовани млади мъже. Стефан Радев е преподавател по Административно право в УНСС.

Стефан Пеев е завършил висше образование в Израел, а в момента се развива успешно като предприемач.

„Изключително съм благодарна за доверието на моите съпартийци. То ме натоварва с голяма отговорност, която ще нося, изпълнявайки новите си задължения на общински председател на ДСБ. През изминалата година нашата партия успя за първи път да реализира депутат от Сливен и за първи път това се случи в два последователни вота. Дължим го на цялата структура и нашите симпатизанти. Само единни ще преодолеем успешно следващия политически рубеж – местните избори догодина. Моята мисия ще бъде да обединявам, а не да разделям“, каза д-р Мая Миланова пред Sliveninfo.

Предишна ВЪЗРАСТНИ МЪЖ И ЖЕНА СА В БОЛНИЦА СЛЕД КАТАСТРОФА
Следваща СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ НАГРАДИ ПЕТИМА УЧЕНИЦИ ОТ ППМГ "ДОБРИ ЧИНТУЛОВ"-СЛИВЕН ЗА ПРОЯВЕН ГЕРОИЗЪМ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЧИТАМЕ СВЕТИТЕ РАВНОАПОСТОЛНИ КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА

На днешния ден Българската православна църква почита светите равноапостолни Константин и Елена. Освен със светците, празникът се свързва и със забележителния ритуал на нестинарството – танц върху жарава. Свети Константин

Новини Сливен

АВТОБУС СЕ ЗАПАЛИ ПО ВРЕМЕ НА ДВИЖЕНИЕ В СЛИВЕН

  Късо съединение в ел. оборудването на двигателя е причинило запалване на автобус. Инцидентът е станал по време на движение на 11 февруари в 10,27 часа на бул. „Илинденско въстание“

Новини Сливен

ОДМВР – СЛИВЕН С МЕРКИ ЗА ОБЕЗПЕЧАВАНЕ СИГУРНОСТТА И ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРАЗНИЧНИ И ПОЧИВНИ ДНИ

Главен инспектор Илиян Николов началник на сектор „Пътна полиция” към ОДМВР-Сливен и началник сектор „Охранителна полиция” главен инспектор Венелин Гецов  представиха на брифинг днес предприетите мерки за обезпечаване на обществения