Д-Р МАЯ МИЛАНОВА БЕ ИЗБРАНА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДСБ В СЛИВЕН
януари 27, 2022 2201 Прегледи

Д-Р МАЯ МИЛАНОВА БЕ ИЗБРАНА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДСБ В СЛИВЕН

Известната дерматоложка д-р Мая Миланова бе избрана за председател на ДСБ в община Сливен. Това се случи в сряда вечерта, по време на събрание на общинската структура на организацията. Лекарката, която е началник на Кожното отделение в областната болница, бе единствен кандидат за поста.

Заместници на д-р Миланова станаха Пепа Митева – икономист. Митева бе досегашен председател на ДСБ в общината.

Другият заместник се казва Александър Панайотов. Той е изключително перспективен математик и ИТ специалист, завършил магистратура в Англия.

В новото общинско ръководство влиза и една от най-популярните учителки в Сливен – Таня Еленска, считана за емблема на ДСБ в града под Сините камъни. Еленска е била учителка на Александър Панайотов.

Другите двама члена на новото общинско ръководство са високообразовани млади мъже. Стефан Радев е преподавател по Административно право в УНСС.

Стефан Пеев е завършил висше образование в Израел, а в момента се развива успешно като предприемач.

„Изключително съм благодарна за доверието на моите съпартийци. То ме натоварва с голяма отговорност, която ще нося, изпълнявайки новите си задължения на общински председател на ДСБ. През изминалата година нашата партия успя за първи път да реализира депутат от Сливен и за първи път това се случи в два последователни вота. Дължим го на цялата структура и нашите симпатизанти. Само единни ще преодолеем успешно следващия политически рубеж – местните избори догодина. Моята мисия ще бъде да обединявам, а не да разделям“, каза д-р Мая Миланова пред Sliveninfo.

Предишна ВЪЗРАСТНИ МЪЖ И ЖЕНА СА В БОЛНИЦА СЛЕД КАТАСТРОФА
Следваща СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ НАГРАДИ ПЕТИМА УЧЕНИЦИ ОТ ППМГ "ДОБРИ ЧИНТУЛОВ"-СЛИВЕН ЗА ПРОЯВЕН ГЕРОИЗЪМ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

44-ГОДИШЕН ШОФЬОР НА ХОНДА ЗАГИНА НА МАГИСТРАЛАТА

На 13 октомври,  около 11,15 часа в РУ- Нова Загора е получено съобщение за настъпило пътно произшествие на автомагистрала „Тракия“, километър 251,500 в посока град Бургас. Лек автомобил „Хонда Сивик“,

Новини Сливен

28-ГОДИШНА ДАМА ОТ СЛИВЕН ЗАМЕНЯ РУМЕН БОЗУКОВ В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ

28-годишна дама от Сливен ще стане съветничка на мястото на Румен Бозуков от групата на БСП, който бе избран за изпълнителен директор на „Пазарът за плодове, зеленчуци и цветя“ АД.

Новини Сливен

20-ГОДИШЕН Е ЗАЛОВЕН ДА КАРА КОЛА СЛЕД УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ

Водач на МПС, употребил наркотици, е установен от полицейски служители  в град Нова Загора. 20-годишният Е.Р. от село Брястово е спрян за проверка на 8 юни, около 02,40 часа, на