Д-Р МАРИЕЛА КРАСИМИРОВА ОТ „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ СПАСИ ЖИВОТА НА ЖЕНА ПО ВРЕМЕ НА ПРАЗНИКА НА БИЛКИТЕ В БЯЛА
юни 24, 2021 2790 Прегледи

Д-Р МАРИЕЛА КРАСИМИРОВА ОТ „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ СПАСИ ЖИВОТА НА ЖЕНА ПО ВРЕМЕ НА ПРАЗНИКА НА БИЛКИТЕ В БЯЛА

Д-р Мариела Красимирова от ПП „Има такъв народ“ Сливен спаси живота на жена по време на празника на билките в Бяла. Сливенската лекарка, която е четвърта в листата на партията с кандидати за народни представители, е била гост на празничните прояви в селото, които всяка година се организират за отбелязването на Еньовден. Около 11.00 часа, докато тече празничната програма, една жена припада и си гълта езика, в резултат на бързата реакция и намеса на доктор Красимирова, която й оказва първа помощ, жената е спасена. Лекарката успява да извади езика и да я върне към живот, а малко по-късно, вече на крака, я предава на пристигналия на място медицински екип от Спешна помощ.

„Посветила съм живота си в помощ на хората и опазване на здравето им като лекар, това което направих е мой не само лекарски, но и човешки дълг. Когато водиш битка със смъртта и се опитваш да дадеш на пациента глътка въздух, да чуеш пулс на сърцето, нямат значение нито политическата ориентация, нито предизборните битки. Най-важното е да си човек“, коментира д-р Красимирова.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВА С ИНВЕСТИЦИИТЕ В ПЛУВНИЯ БАСЕЙН В ОУ "ЕЛИСАВЕТА БАГРЯНА"
Следваща ТАЗИ ВЕЧЕР ЗАПОЧВА ПРЪСКАНЕТО СРЕЩУ КЪРЛЕЖИ И КОМАРИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Коментари и интервюта

60 000 + 25 000 = МАЛКА НАДЕЖДА ЗА СЛИВЕН

Близо 60 000 бе броят на общите посещения в сайта Sliveninfo на Йордановден. Уникалните влизания достигнаха почти 25 000. Което е добър старт на годината за един сайт, чието покритие

Новини Сливен

2 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ПАЛЕЖ НА ЛЕК АВТОМОБИЛ В СЛИВЕН

По внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът наложи ефективно наказание от 2 г. „лишаване от свобода“ спрямо Валери Б. Той е подсъдим за това, че на  03.11.2017г.

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА ТВЪРДИЦА АТАНАС АТАНАСОВ С ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПРАЗНИКА

Днес България чества Деня на българската просвета и култура. За мен е удоволствие да ви поздравя по случай празника! Всяка година 24 май идва с с много настроение, тържественост и