Д-Р МАРИЕЛА КРАСИМИРОВА ОГЛАВИ ОБЩИНСКАТА СТРУКТУРА НА ИТН В СЛИВЕН

Д-Р МАРИЕЛА КРАСИМИРОВА ОГЛАВИ ОБЩИНСКАТА СТРУКТУРА НА ИТН В СЛИВЕН

Д-р Мариела Красимирова е избрана за председател на общинската структура на партия „Има такъв народ“ в Сливен, научи Sliveninfo. Тя заменя на поста Пламен Пенчев, който подаде оставка преди изборите на 11 юли т.г.

Д-р Мариела Красимирова е лекар с две специалности – кардиология и диетология. Тя е дъщеря на известната кардиоложка д-р Росица Вълчева. При свое предизборно посещение в село Бялa д-р Красимирова спаси припаднала жена, давайки й първа помощ. На изборите през април тя бе 4-та в листата на ИТН, а през юли – 3-та.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща СЛИВЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ ЙОАНИКИЙ ОТТЕГЛИ ОСТАВКАТА СИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПЕТИМА НАРУШИТЕЛИ НА КАРАНТИНАТА СА УСТАНОВЕНИ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за спазване на въведените противоепидемични мерки във връзка с ограничаване разпространението на  COVID-19. В дните от 5 до 8 юни са извършени 526 проверки

Новини Сливен

БЛИЗО 200 СЕМЕЙСТВА ПОЛУЧИХА ПРОДУКТИ ОТ ОБЩИНСКАТА ХРАНИТЕЛНА БАНКА

182 семейства получиха продукти от първа необходимост, осигурени от Общинската хранителна банка до момента. Доброволците започнаха раздаването на пакетите във вторник и ще продължат на 21 април, след великденските празници.

Новини Сливен

ПУСКАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ КУРСОВЕ НА АВТОБУСИ ЗА ЧЕРЕШОВА ЗАДУШНИЦА

От „Пътнически превози“ ЕООД – Сливен обявиха допълнителните курсове на автобуси  утре, на Черешова задушница до Парк „Нови гробища“. Курсовете ще бъдат от спирка „Център“ /ДКЦ2/ и пл.“Стоил войвода“ по линия