Д-Р МАКСУДОВА СЕ ВЪРНА ДОБРОВОЛНО В COVID ОТДЕЛЕНИЕТО НА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА
юли 1, 2020 2638 Прегледи

Д-Р МАКСУДОВА СЕ ВЪРНА ДОБРОВОЛНО В COVID ОТДЕЛЕНИЕТО НА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА

Една сливенска лекарка направи жест, който ще се запомни. Д-р Фериде Максудова, която вече изкара един месец при болните от коронавирус в Инфекциозното отделение на областната болница, от днес отново е там, но вече като доброволка. Специализантката по пулмология сама е поискала отново да влезе в COVID  отделението и е била командирована от изпълнителния директор на болницата д-р Васислав Петров.

„Това е жест, достоен за уважение”, каза пред Sliveninfo д-р Милена Ченкова, началник на Инфекциозното отделение. Тя съобщи, че от първи юли в отделението работи и д-р Снежана Динева, която е специализант по УНГ.

Предишна НОВОРЕГИСТРИРАНИТЕ БОЛНИ С КОВИД - 19 СА СЕ ИНФЕКТИРАЛИ ПРИ ДИФУЗНО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ВИРУСА
Следваща ОДМВР – СЛИВЕН: УРОК ПО ПЪТНА БЕЗОПАСНОСТ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

40-ГОДИШЕН МЪЖ ПОЧИНА ОТ РАНИТЕ СИ СЛЕД КАТАСТРОФА

186 души са потърсили спешна помощ от 10 до 12 август в МБАЛ “Д-р Иван Селимински” – Сливен. В болницата са приети 83 от тях, като трима са пострадали при

Новини Сливен

МОЩЕН ВЗРИВ ОТНЕСЕ ПОКРИВ НА ВИЛА КРАЙ СЛИВЕН

Мощен взрив отнесе покрив на обитаема вила край Сливен. Драмата се разигра в понеделник по обяд, съобщиха пред Sliveninfo собственици на вили в района на „Барутните погреби“. На място е

Новини Сливен

ЗА ЕДНО ОПАСНО КРЪСТОВИЩЕ В СЛИВЕН

Храстите, които виждате на снимката, са на бул. „Ичеренско шосе“. Точно на кръстовището за старческия дом и кв. „Сини камъни“. Изключително опасно кръстовище, особено за тези, които идват от кв.