Д-Р ЙОРДАН КОТОВ – ЕДИН ЩАСТЛИВ ИМЕНИК НА БОГОЯВЛЕНИЕ
януари 6, 2022 1119 Прегледи

Д-Р ЙОРДАН КОТОВ – ЕДИН ЩАСТЛИВ ИМЕНИК НА БОГОЯВЛЕНИЕ

За него хората говорят. Че е отличен професионалист, дори перфекционист в своята работа. Че никога не повиша тон и е учтив към всички – и пациенти, и колеги. Че е уважаван лекар от всички сливналии. Че е щастлив съпруг и баща.

Д-р Йордан Котов днес приема поздрави за своя имен ден. В който му предстоят обичайните задължения – в отделението по УНГ към областната болница, където е началник, а по-късно и в частната му практика, където го чакат много от пациентите му.

Тази сутрин д-р Йордан Котов получи първия си поздрав от своята съпруга д-р Светлана Котова. По-късно го поздравиха дъщеря му, която вече е психиатър в столицата и неговият син, който завършва медицинска биология.

„Искам чрез Sliveninfo да пожелая много здраве на всички именици и на народа български. Пожелавам все повече хора да разберат, че само ваксините ще ни помогнат да се спасим от пандемията. Ваксинирайте се! И се обичайте“, заяви д-р Йордан Котов.

Предишна ЙОРДАНОВДЕН Е
Следваща ЗАЛОВИХА ШОФЬОР С ФАЛШИВА КНИЖКА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВРЕМЕННО ЗАТВАРЯТ ПЪТНИ УЧАСТЪЦИ В СЛИВЕН НА 14 И 15 АПРИЛ

Поради премахване на опасни дървета, на 14 април, от 8 ч. до 16.30 ч., временно ще бъде затворен за движение част от пътя в района на пл. „Васил Левски“, информираха

Новини Сливен

САМО ЕДИН НОВ СЛУЧАЙ НА COVID -19 В СЛИВЕН

От изследваните за изминалото денонощие 1406 проби 83 са дали положителен резултат, сочат данните в Националната информационна система. Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград

Новини Сливен

БЛИЗО 200 СЕМЕЙСТВА ПОЛУЧИХА ПРОДУКТИ ОТ ОБЩИНСКАТА ХРАНИТЕЛНА БАНКА

182 семейства получиха продукти от първа необходимост, осигурени от Общинската хранителна банка до момента. Доброволците започнаха раздаването на пакетите във вторник и ще продължат на 21 април, след великденските празници.