Д-Р ЙОРДАН ГОСПОДИНОВ – СТОМАТОЛОГЪТ СЪС ЗЛАТНИ РЪЦЕ
януари 6, 2023 4482 Прегледи

Д-Р ЙОРДАН ГОСПОДИНОВ – СТОМАТОЛОГЪТ СЪС ЗЛАТНИ РЪЦЕ

Д-р Йордан Господинов е стоматолог, чиито ръце са златни. Така твърдят всички негови пациенти. Вече 27 години той отнема болката и връща усмивките по лицата на своите пациенти.

„Всъщност в моята професия е важно да имаш сръчни ръце, но и голямо сърце. Добрата дума понякога помага много“, споделя пред Sliveninfo днешният именик.

За д-р Господинов Йордановден е най-големият празник в годината.

„Дори го слагам преди моя рожден ден. Телефонът ми прегрява от звънене и наистина се чувствам специален“, казва стоматологът.

На Йордановден той се облича в народна носия, взема със себе си червено вино и се включва в мъжкото хоро във водите на река Новоселска.

„Вече 8 г. спазвам този ритуал и се чувствам чудесно. След хорото събирам приятели за почерпка“, разказва д-р Господинов.

В свободното си време той обича да кара ски и да преви преходи в Рила и Пирин.

„Това ме зарежда и физически, и духовно. Днес искам да честитя Йордановден на всички именици и да пожелая една здрава и мирна година. И наздраве“, пожелава стоматологът.

Предишна ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ПО ПОВОД ЙОРДАНОВДЕН
Следваща КМЕТЪТ НА КОТЕЛ С ПОЗДРАВ ДО ИМЕНИЦИТЕ ЗА ЙОРДАНОВДЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ КАТ-СЛИВЕН

От 15 часа до края на работния ден на 27 февруари, сряда, гишетата „Регистрация и отчет на ППС и собствениците им“ в звената на „Пътна полиция“ в цялата страна няма

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД

„Топлофикация Сливен“ ЕАД уведомява своите клиенти, че от 27 април 2020 г. (понеделник) започва поетапно да спира отоплението в града. Първоначално ще бъде прекратено топлоподаването към обществените административни сгради. След

Новини Сливен

„ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“: ИНВЕСТИРАМЕ В ОСИГУРЯВАНЕ НА ПО-КАЧЕСТВЕНА УСЛУГА

Осигуряване на по-качествена услуга за клиентите си и използване на щадящо околната среда алтернативно гориво. Това са основните цели, които си поставя „Топлофикация Сливен“ ЕАД. Какво ще направи дружеството за