Д-Р ЙОРДАН ГОСПОДИНОВ – СТОМАТОЛОГЪТ СЪС ЗЛАТНИ РЪЦЕ
06.01.2023 5510 Прегледи

Д-Р ЙОРДАН ГОСПОДИНОВ – СТОМАТОЛОГЪТ СЪС ЗЛАТНИ РЪЦЕ

Д-р Йордан Господинов е стоматолог, чиито ръце са златни. Така твърдят всички негови пациенти. Вече 27 години той отнема болката и връща усмивките по лицата на своите пациенти.

„Всъщност в моята професия е важно да имаш сръчни ръце, но и голямо сърце. Добрата дума понякога помага много“, споделя пред Sliveninfo днешният именик.

За д-р Господинов Йордановден е най-големият празник в годината.

„Дори го слагам преди моя рожден ден. Телефонът ми прегрява от звънене и наистина се чувствам специален“, казва стоматологът.

На Йордановден той се облича в народна носия, взема със себе си червено вино и се включва в мъжкото хоро във водите на река Новоселска.

„Вече 8 г. спазвам този ритуал и се чувствам чудесно. След хорото събирам приятели за почерпка“, разказва д-р Господинов.

В свободното си време той обича да кара ски и да преви преходи в Рила и Пирин.

„Това ме зарежда и физически, и духовно. Днес искам да честитя Йордановден на всички именици и да пожелая една здрава и мирна година. И наздраве“, пожелава стоматологът.

Предишна ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ПО ПОВОД ЙОРДАНОВДЕН
Следваща КМЕТЪТ НА КОТЕЛ С ПОЗДРАВ ДО ИМЕНИЦИТЕ ЗА ЙОРДАНОВДЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ОБЯВИ 26 ОКТОМВРИ ЗА НЕУЧЕБЕН ДЕН В СЛИВЕН

Със заповед на кмета Стефан Радев, 26 октомври, Димитровден и празник на Сливен се обявява за неучебен ден. В училищата на територията на цялата община няма да се провеждат занятия.

Новини Сливен

БЕЗПЛАТЕН СПЕКТАКЪЛ ЗА ДЕЦАТА НА ПЪРВИ ЮНИ

По повод Международния ден на детето – 1 юни, Община Сливен и Държавният куклен театър ще зарадват децата със спектакъла „Вълшебно пътешествие“. Началният час е 11 часа. Съгласно заповедта на

Новини Сливен

СГРАДАТА НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА В СЕЛО ГЛУШНИК Е С ИЗЦЯЛО РЕМОНТИРАН ПОКРИВ

Извършен е основен ремонт на покрива на сградата на детската градина в село Глушник. Средствата за ремонтните дейности са осигурени от Община Сливен. Изградена е нова дървена покривна конструкция, състояща