Д-Р ИВЕЛИНА ГЕОРГИЕВА: В СЛИВЕН СЕ ВРЪЩАМ КАТО У ДОМА

Д-Р ИВЕЛИНА ГЕОРГИЕВА: В СЛИВЕН СЕ ВРЪЩАМ КАТО У ДОМА

„В Сливен се връщам като у дома. Това чувство е невероятно”, заяви във вторник д-р Ивелина Георгиева, кандидат за вицепрезидент от Консервативно обединение на десницата, чийто номер в бюлетината е 7.

Д-р Георгиева е бивш директор на РЗИ – Сливен, а в момента е зам.-директор на Университетска болница „Св. Анна” в София. Тя е подгласничка на журналиста Горан Благоев, който е кандидат за президент на обединението.

„Двамата с Горан Благоев се опитахме да представим в тази кампания една нова визия за нашата държава. За съжаление, най – важното, което трябва да кажем в момента, е, че трябва да намерим път за излизане от ковид кризата. Това е мой професионален интерес и професионална болка през последните две години. Единственият начин да се спасим и да намерим път напред е да се ваксинираме. Държавата и политиците дължат една много активна информационна кампания. След като направим тази кампания, мисля, че трябва да преустановим всякакви мерки и да се върнем към активния начин на живот. Хората да ходят на работа, децата – на училище, а театрите и заведенията да са отворени. Тези, които смятат, че ковид не е риск, да поемат своята отговорност и да вървим напред. Защото това разделено общество трябва да се събере. И третото, което трябва да се направи, е да се организира здравната система така, че да отговори на нуждите. Нашата здравна система има капацитета да се справи така, че да не се връщат хора, да не се разкарват с линейки и да не се говори, че ако болничните легла се заемат, трябва да затворим държавата. Призовавам хората в неделя да гласуват с номер 7. Това е едно прекрасно число, числото на Бога, 7 са дните в седмицата”, каза д-р Ивелина Георгиева.

В Сливен д-р Георгиева бе придружена от лидера на ПП „Републиканци за България” Цветан Цветанов, чиято партия е една от двете в коалицията заедно с КОД на д-р Петър Москов. Цветанов призова жителите на област Сливен в неделя да гласуват с номер 7. Той благодари за активната работа на структурата в Сливен, изтъквайки, че хората в нея имат стабилни професии. Цветан Цветанов разкритикува третия кабинет на Бойко Борисов, подчертавайки, че бившият премиер е реализирал мечтата на Георги Първанов за тройния шлем в енергийните проекти. Според него активността на ГЕРБ за някакви изборни манипулации с машините за гласуване много прилича на стореното от Мая Манолова през 2013 г. „ В момента виждаме същото”, каза Цветан Цветанов. Според него най – добрата кандидатпрезидентска двойка е Горан Благоев и д-р Ивелина Георгиева. „При представянето си в началото на кампанията тя каза, че е от Котел, където има пъстрота на всички етноси, изразена в котленските килими. Затова вярвам, че област Сливен ще гласува за своето момиче”, заяви лидерът на ПП „Републиканци за България.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Предишна МАРИЯ БЕЛОВА: СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВА ДА Е МОЙ ПРИОРИТЕТ
Следваща ЕКО ИНИЦИАТИВА: ОБЩИНА СЛИВЕН ПОСТАВИ КОНТЕЙНЕРИ ЗА СЪБИРАНЕ НА АЛУМИНИЕВИ КЕНЧЕТА В ГРАДА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ИМАНЯР Е ЗАДЪРЖАН ПРИ ПОЛИЦЕЙСКА АКЦИЯ НА ПЕТОЛЪЧКАТА

Ценните предмети са открити при операция на служители на ГДНП и служители на ОДМВР-Сливен –  сектор „Противодействие на криминалната престъпност”, отдел „Досъдебно производство” и РУ-Котел, под надзора на Окръжна прокуратура-Сливен. 

Новини Сливен

В СЛИВЕН ЗАЛОВИХА ДРОГИРАН ШОФЬОР

Водач, употребил наркотични вещества е установен от полицейски екип в град Сливен. На 5 юли, в 02,20 часа, на улица „Хаджи Димитър“ е спрян за проверка лек автомобил „Рено“, управляван

Новини Сливен

„РАЗДЕЛЯМ ДВОЙКИ ПО ДОМОВЕТЕ“ В СЛИВЕН

На 4 юли Младежки театър „Николай Бинев“ гостува в Драматичен театър „Стефан Киров“, Сливен. Любими актьори от трупата на театъра ще радват зрителите със спектакъла на режисьора проф. Здравко Митков