Д-Р ДИМО КОНДЕВ ОГЛАВИ ОБЛАСТНАТА ДИРЕКЦИЯ ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ В СЛИВЕН
януари 4, 2022 3385 Прегледи

Д-Р ДИМО КОНДЕВ ОГЛАВИ ОБЛАСТНАТА ДИРЕКЦИЯ ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ В СЛИВЕН

43-годишният д-р Димо Кондев оглави областната дирекция по безопасност на храните в Сливен, научи Sliveninfo. Той ще бъде начело на структурата временно, до провеждането на конкурс. Д-р Кондев заменя дългогодишния шеф на дирекцията д-р Пламен Пенчев, който е освободен през първия работен ден на годината.

Д-р Димо Кондев до момента бе началник на отдел в дирекцията. Той е завършил ветеринарна медицина, а в дирекцията работи вече 12 години. Син е на известния агроном Кондьо Кондев, който преди няколко години почина.

Sliveninfo научи, че от дирекцията по безопасност на храните в Сливен са освободени и всички служители, навършили пенсионна възраст.

Предишна СМЕНИХА ШЕФКАТА НА РЕГИОНАЛНА ДИРЕКЦИЯ „СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ” – СЛИВЕН
Следваща 100 ПРОЦЕНТА РЪСТ НА БОЛНИТЕ С COVID-19 БЕ ОТЧЕТЕН ЗА СЕДМИЦА В ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Пиян мъж се качил в автобуса и седнал до един свещеник. Ризата на мъжа била мръсна, а лицето му омацано с червило. В ръцете си държал наполовина празна бутилка вино.

Новини Сливен

НЕКА ПОДКРЕПИМ СЛИВЕНСКИТЕ БАСКЕТБОЛИСТИ В РЕШИТЕЛНИТЕ СБЛЪСЪЦИ ПРЕЗ УИКЕНДА

Два от сливенските баскетболни отбори имат нужда от решителна подкрепа на феновете този уикенд. Мачовете са в зала „Васил Левски“. Възпитаниците на Събин Маринов U 19 излизат в събота срещу

Новини Сливен

ПРИОРИТЕТ НА „ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН” Е ПРЕМИНАВАНЕТО НА ПРИРОДЕН ГАЗ

„Бъдещите ни намерения са за плавно реализиране на проектите за производство на енергия и от природен газ. Стремежът ни е да произвеждаме електро и топлоенергия по доказано екологичен начин и