Д-Р ВЕСЕЛИН ВАСИЛЕВ СПЕЧЕЛИ КОНКУРСА ЗА НАЧАЛНИК НА ОТДЕЛЕНИЕТО ПО РЕХАБИЛИТАЦИЯ В ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА НА СЛИВЕН
март 7, 2022 6204 Прегледи

Д-Р ВЕСЕЛИН ВАСИЛЕВ СПЕЧЕЛИ КОНКУРСА ЗА НАЧАЛНИК НА ОТДЕЛЕНИЕТО ПО РЕХАБИЛИТАЦИЯ В ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА НА СЛИВЕН

Д-р Веселин Петров Василев е старият нов началник на Отделението по рехабилитация в Областната болница на Сливен, научи Sliveninfo. Известният специалист спечели конкурса за началническото място, проведен преди 2 седмици.

Д-р Василев е началник на отделението от 2010 г. Той се утвърди като търсен специалист, добър администратор и успешен мениджър, чиито резултати ще станат обществено достояние тази година.

Предишна СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР СТАРТИРА НОВИЯ СИ КОНЦЕРТЕН ЦИКЪЛ НАРЕЧЕН "МЛАДА ЕВРОПА/ YOUNG EUROPE"
Следваща ТРАГЕДИЯ: ДЕТЕ ПОЧИНА СЛЕД ОБГАЗЯВАНЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЛИЦИЯТА УДАРИ ЛИХВАРИ В СЛИВЕНСКИЯ КВАРТАЛ „НАДЕЖДА“

Специализирана операция по противодействие на престъпленията против парично – кредитната система е проведена на 21 май от служители на РУ-Сливен. Извършени са процесуално-следствени действия на адреси в квартал „Надежда“ за

Новини Сливен

РАЗКРИХА КРАЖБА НА ЛЕК АВТОМОБИЛ В НОВА ЗАГОРА

Разкрита е кражба на лек автомобил, извършена на 19 януари в село Кортен. Сигналът е подаден в РУ-Нова Загора от собственика на 20 януари. Откраднат е лек автомобил „Сеат Ибиза“.

Новини Сливен

КАКВО СЕ СЛУЧВА ДНЕС С ДУХА НА ЛЮБИМИЯ НИ СЛИВЕН?

Емилия Желева, дългогодишен учител и директор на СУ „Константин Константинов“ в Сливен. Кандидат за общински съветник от Българска социалдемократическа партия под номер 35 в бюлетината. Сливен винаги е бил град на