Д-Р ВАСИСЛАВ ПЕТРОВ С ПОЗДРАВ ПО ПОВОД ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКИЯ ЛЕКАР – 19 ОКТОМВРИ
19.10.2022 466 Прегледи

Д-Р ВАСИСЛАВ ПЕТРОВ С ПОЗДРАВ ПО ПОВОД ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКИЯ ЛЕКАР – 19 ОКТОМВРИ

Изпълнителният директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен – д-р Васислав Петров, поздравява всички лекари в болницата по повод Деня на българския лекар.

„Скъпи колеги, казват, че силата на лекаря е в неговото сърце и докато се бори със страданията на другите, изтърпява своите. Всеки от нас знае какво означава да забравиш собствените си грижи, за да помогнеш на болния, да утешиш близките, да намериш сили да се справиш с чуждата болка и притеснения, да дадеш надежда. За мен е чест да имам колеги като всички вас – отдадени на професията, на пациентите и тяхното здраве и живот, въпреки предизвикателствата и нелеките изпитания на времето, в което живеем. Благодаря за цялата ви отдаденост и професионализъм, които поставят нашата болница на високо ниво и осигуряваме адекватна медицинска помощ на пациентите. Благодаря на семействата ви за подкрепата и разбирането, с които ви посрещат след поредното дълго дежурство. Пожелавам ви много здраве, професионално удовлетворение и безброй щастливи моменти с близките ви хора! Нека Свети Иван Рилски ни закриля!
Честит празник!“
Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща 19 ОКТОМВРИ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКИЯ ЛЕКАР

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГРАФИК НА ПЛАНИРАНИТЕ СТРЕЛБИ НА „БАТМИШ“ ЗА ДЕКЕМВРИ

Център за подготовка на специалисти обяви датите на планираните за декември стрелби на Огневи комплекс „Батмиш“ край Сливен. Ученията ще се провеждат на 5, 6, 7, 11, 12, 14, 20,

Новини Сливен

ОТ 18 ЧАСА ДНЕС Е БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА ВЕЧЕР „МИЛО СЪРЦЕ“

Екипът на фондация „Милосърдие“ кани на благотворителна вечер „Мило сърце“ на 03.12.2018 г., от 18 часа, в комплекс „Национал“ в Сливен. Със събраните средства ще се разкрие защитено Социално кафе

Новини Сливен

КОТЕЛ ОТБЕЛЯЗА 137-АТА ГОДИШНИНА ОТ СЪЕДИНЕНИЕТО

С полагане на венци и цветя пред паметника на Георги Раковски общинското ръководство в Котел даде начало на честването на 137-ата годишнина от Съединението на Княжество България и Източна Румелия.