Д-Р ВАСИСЛАВ ПЕТРОВ ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ АКУШЕРКИ В БОЛНИЦАТА С ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ИМ ПРАЗНИК
май 5, 2022 192 Прегледи

Д-Р ВАСИСЛАВ ПЕТРОВ ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ АКУШЕРКИ В БОЛНИЦАТА С ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ИМ ПРАЗНИК

Изпълнителният директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен – д-р Васислав Петров, поздравява всички акушерки, работещи в болницата, с професионалния им празник – 5 май.
„Вашата професия е благословена, носи радост и живот. Благодаря за всеотдайната ви работа и човешкото отношение към бъдещите майки и най-малките пациенти на нашата болница. Пожелавам ви все така  отговорно и професионално да изпълнявате служебните си задължения, да оказвате подкрепа на родилките и с грижа да посрещате новия живот. Отправям пожелания за здраве на вас и семействата ви, за професионална удовлетвореност и много щастливи моменти“, казва той.
От 1991 г. над 50 държави честват на 5 май като Международен ден на акушерките.

Предишна ВИРТУОЗЪТ РОМАН КИМ ПРИСТИГА В СЛИВЕН ЗА КОНЦЕРТ НА 19 МАЙ
Следваща ЯСНИ СА ПОБЕДИТЕЛИТЕ НА IХ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ПОЕЗИЯ „ДАМЯН ДАМЯНОВ“

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЯМБОЛСКИТЕ РОМИ СЕ ИЗСЛЕДВАТ В ЯМБОЛ, А НЕ В СЛИВЕН

Sliveninfo извърши проверка, която установи, че информацията за масово тестване за коронавирус на ямболски роми в сливенски лаборатории, е неточна. Оказа се, че иде реч за изследване в ямболска лаборатория.

Новини Сливен

ДИМИТЪР СЯРОВ ПОВЕДЕ КАНДИДАТИТЕ ЗА ДЕПУТАТИ ОТ ДEМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ НА ПЪРВА ПРЕДИЗБОРНА АКЦИЯ

Първа предизборна акция на Демократична България в подножието на Карандила. Водачът на листата с бюлетина № 23 и бивш депутат Димитър Сяров лично поведе своите колеги – кандидати за депутати,

Новини Сливен

БЛАГОДАРНОСТ ЗА ЕКИПИТЕ, ОКАЗАЛИ МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ НА ПОСТРАДАЛИТЕ КРАЙ ГРАДЕЦ

Ръководството на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен изразява благодарност към екипите, които участваха в спасяването на пострадалите пациенти при катастрофата, станала на 15 ноември край Градец. Благодарение на добрата координация и