ДЯДО КОЛЕДА ДОНЕСЕ ВЪЛШЕБСТВОТО НА КОЛЕДА В КОТЛЕНСКАТА ДЕТСКА ГРАДИНА
22.12.2023 657 Прегледи

ДЯДО КОЛЕДА ДОНЕСЕ ВЪЛШЕБСТВОТО НА КОЛЕДА В КОТЛЕНСКАТА ДЕТСКА ГРАДИНА

С много трепет и вълнение децата от всички групи на детска градина „Дъга“- Котел посрещнаха Дядо Коледа. Посещението на белобрадия старец донесе силно емоционално преживяване за малчуганите и предизвика блясък в очите им.

Ръководството на градината беше помислило предварително за доброто настроение на децата преди старецът да им връчи подаръците и беше поканило актьорите от Държавен куклен театър – Търговище, които представиха постановката „Коледен сън“ по Туве Янсон.

Дядо Коледа от сърце пожела на децата да бъдат здрави, все така добри и усмихнати, и да слушат родителите си!

Ден по-рано децата от ДГ „Дъга” получиха подаръци и от кампанията „Кутия на доброто”. Кампанията се реализира чрез дарения, предоставени от детски център „Къщата на Мая”, гр. София и студио „Дивали”, гр. София, а инициативата беше на платформата Таймс Хироу и котленката Таня Христова.

Предишна СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ: СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ, СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ!
Следваща КОЛЕДАРИ ОТ НУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ БЯХА ГОСТИ НА ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

УЧАСТИЕ НА МЛАДЕЖКИ ДОМ В ПРОЕКТ В ИСПАНИЯ

Младежки дом – Сливен участва в проект  „Социален театър за Европа ,“ като партньор на ASOCIACIÓN JUVENIL ILLIPULA, Пурчена – Андалусия, Испания. Проектът е финансиран по програма „Еразъм+“ на ЕС.

Новини Сливен

ДИМИТЪР СЯРОВ СТАНА ОБЛАСТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРТИЯ КОД В СЛИВЕН

Адвокат Димитър Сяров стана областен председател на партия КОД в Сливен. Новината съобщи националният лидер на формацията д-р Петър Москов, който дойде под Сините камъни специално за представянето на адв.

Новини Сливен

АРТИСТИ РИСУВАХА ОГНЕНИ КАРТИНИ, ЗВЕЗДИ НА ЕСТРАДАТА ПЯХА ЗА СЛИВЕН

  Артисти от клуб „Дивинитас“ изнесоха „шоу програма с огън, светлина и голяма доза любов“ за жителите на Града под Сините камъни. На 26 октомври вечерта на площад „Хаджи Димитър“