ДЪЛБОКО РАЗТЪРСВАЩ И  СИЛНО ЕМОЦИОНАЛЕН СПЕКТАКЪЛ ЩЕ СЕ ИГРАЕ В СЛИВЕН
април 25, 2023 1131 Прегледи

ДЪЛБОКО РАЗТЪРСВАЩ И СИЛНО ЕМОЦИОНАЛЕН СПЕКТАКЪЛ ЩЕ СЕ ИГРАЕ В СЛИВЕН

Дълбоко разтърсващ, драматичен, силно емоционален спектакъл ще се играе на 4.05 от 18.00ч. в театър ДТ „Стефан Киров”, гр. Сливен!.

„Осъдени души“- драмата, която десетилетия наред разкъсва душата на читатели и зрители. Драмата, в която всеки ще усети себе си в някой цитат или някоя сцена.Това е произведение, което никога не се забравя!

Главната роля на отец Ередия ще се изпълни от харизматичния Ники Илиев, в чиито синева на очите ще потънете и до края няма да успеете да се измъкнете. Умелата му игра на монах ще възпламени сцената вплитайки се в   партньорството му с красотата и нежността на фината Елена Петрова, а Лубомир Коваче, Никола Орешаков,Светлин Иванов,Радина Алексиева, Валентин Чанков и Пламен Иванов ще допълнят драматизма на образите с абсурдните предрасъдаци на  войната, на  гаснещите човешки същества с изпепеляващата любов.

Спектакълът се взема от афиша в Народния театър София и става достояние за цялата страна. Цяла България има възможност да се наслади на изключително талантливата игра на красивите и влюбени партньори, обвързани от една трогателна, трудна, но чиста любов. Такава, която покорява, заради която чупиш окови, потъпкваш предрасъдаци и изпепелява. Така, като е и в живота …

“ Този роман  дава сили, че има толкова силни хора и толкова е силна всъщност прераждащата сила на любовта, която може да прероди всеки от нас, ако ние усещаме тази любов, стигаща да саможертва“, коментира дни преди премиерата драматургът.

Елена Петрова бе откровена, че за пореден път режисьорът Илиев я хвърля в трудни и сложни бездни, „но ми харесва да потъвам в тях, защото откривам други светове, които съществуват в мен“. По думите й публиката ще види роля, изиграна със сърце и душа, истински!

Гарантирано стойностна вечер ще имате, гарантирано вълнуващо преживяване, гарантирано няма да го забравите и ще ви покори чистотата на дълбоката любов!

Билети в Билетен център в зала Сливен.

с работно време от 10.00ч до 13.00ч и от 15 до 17ч.

тел.: 0895 300 370

 

Предишна ИЗПРАТИХА о.з. полк. ИВАН МАНГИНОВ С ВИЕНСКИ ВАЛС
Следваща “ЛЕСОВЪД ЗА ЕДИН ДЕН” В ГОРАТА СТАНАХА БЛИЗО 40 ДЕЦА ОТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДЪРЖАВАТА ВЗЕ НА МУШКА ГРОБИЩЕТО ЗА СТАРИ АВТОМОБИЛИ В СЕЛО ЧИНТУЛОВО

Областният управител Веселин Вълчев и директорът на РИОСВ – Стара Загора Ивилина Станева ще сезират МОСВ и парламентарната комисия по околната среда и водите за проблемите, свързани с нерегламентираните дейности

Новини Сливен

ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЛЕКОАТЛЕТИТЕ НА СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ В СЛИВЕН

Клубът по Лека атлетика към Спортно училище „Димитър Рохов“, Сливен продължава да бъде работилница за шампиони! Треньорите в АСК „Лека Атлетика“ в гр.Сливен, Атанас Иванов и Илиян Данев все така

Новини Сливен

ИЗБИРАТ ЗАМЕСТНИК-ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА НОВИЯ МЕСТЕН ПАРЛАМЕНТ НА ПЪРВАТА МУ РЕДОВНА СЕСИЯ В ЧЕТВЪРТЪК

Новият общински съвет в Сливен ще проведе първата си редовна сесия на 28 ноември. Общо пет точки са включени в дневният ред на сесията. Сред тях са избор на заместник-председатели