ДЪЛБОКА ПРОМЯНА И НОРМАЛНИ ХОРА СРЕЩУ НАТИСКА И КАРИЕРИЗМА: КОИ СА ЛИЦАТА НА БСП ЗА БЪЛГАРИЯ?
март 11, 2021 5257 Прегледи

ДЪЛБОКА ПРОМЯНА И НОРМАЛНИ ХОРА СРЕЩУ НАТИСКА И КАРИЕРИЗМА: КОИ СА ЛИЦАТА НА БСП ЗА БЪЛГАРИЯ?

„БСП е партия на идеи и политики, които са отговор на реалността, в която живеем. Тя не работи с натиск, тотален контрол, не „раздава“ държавните ресурси като свои. БСП предлага дълбока промяна, а не „саниране“ и „ремонти“ на политиката. Такива са и кандидатите ни – личности, реализирали се професионално със собствени усилия, без протекции, без да катерят послушно стълби в администрацията. Всеки от тях живее и работи в същите условия, както хиляди други българи“ – това заяви водачът на листата на БСП за България в Сливен Атанас Зафиров.

Имаме основания да очакваме добър резултат. Това заяви пред БНР Асен Гагаузов при регистрацията на кандидат депутатската листа в Сливен. В предишния състав на Парламента сливенските социалисти излъчиха двама народни представители. Областният председател на БСП сподели още, че листата е добре балансирана и в нея влизат експерти по икономика, медицина и предприемачество, които едновременно с това представляват и всички общини от област Сливен.

Кои са червените кандидати?

1. Атанас Зафиров – роден 1971 г. Магистър „Български език и история“, „Финанси“, „Национална сигурност“. Докторант по история. Народен представител в 42-то и в 43-то Народно събрание. Заместник-председател на НС на БСП. Председател на Управителния съвет на Българската федерация по ръгби. Председател на управителния съвет на Фондация „Дума“.

2. Деян Дечев – роден 1976 г., магистър „Международни икономически отношения“. Работи в НС на БСП. Народен представител в 42-ро НС на Р България. Член на БСП, на НС на БСП, Общински и Областен съвет на БСП, Общински съветник и зам. председател на Общински съвет – Сливен.

3. Д-р Събина Петканска – Вълева – родена 1976 г. Магистър „Медицина“, лекар-хирург, специалист по детска хирургия и здравен мениджмънт. Обшински съветник в мандати 2007-2011 г. и 2011-2015 г. Член на БСП и на Общински съвет на БСП.

4. о.р. ген. Цветан Харизанов – роден 1955 г. Завършил НВУ“ Васил Левски“ и ВА „Г. С. Раковски“. От 1991 г. до 2005 г. е военнослужещ в Сливен, Командир на 13 Танкова бригада.

5. Ваня Колева – родена 1988 г. Член на БСП, представител на община Твърдица, инж. – технолог „Парфюмерийни и козметични препарати“ от Университет по хранителни технологии – Пловдив. Председател на Общински съвет на БСП в гр. Твърдица, управител на частна фирма.

6. Васил Стоянов – роден 1991 г., магистър „Мениджмънт на човешките ресурси“, общински съветник – гр. Нова Загора, член на БСП, член на ОблС на БСП и НС на БСП.

7. Стефка Шевкенова – Пашова – родена 1988 г. Магистър „Икономика на недвижимата собственост“. Управител на „СтефиНик“ ЕООД, безпартийна.

8. Антония Шейредова – родена 1957 г., магистър „Държавно управление“, член на БСП, председател на ОбКК, член на ОПКК.

9. Янко Янков – роден 1955 г. Магистър ВНВУ „В.Левски“, ВА „Г.С.Раковски“, „публична администрация“, член на БСП и ОбС на БСП – Сливен, Председател на ОПО.

10. Евгени Митев – роден 1979 г., завършил Техническия университет, специалност „Електротехника“. Управител на „MG computers“ ЕООД, общински съветник, член на БСП.

11. Николай Добрев Недев – роден 1987 г. Бакалавър „Начална училищна педагогика“, член на БСП, начален учител в с. Тополчане.

12. Атанас Атанасов – роден 1989 г. Завършил ГПЗЕ „Захарий Стоянов“ Сливен, Политология във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, довършва магистратура „Финанси“. Бивш зам.-кмет на община Котел, мениджър офис във финансова институция.

Предишна ЗАЛОВИХА КРАДЕЦ НА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ ОТ МАГАЗИН НА ВЕРИГАТА "МЕРКАНТО"
Следваща ОТДЕЛЕНИЕТО ПО ТРАНСФУЗИОННА ХЕМАТОЛОГИЯ С ПРИЗИВ ЗА ДАРЯВАНЕ НА ПЛАЗМА ЗА ПАЦИЕНТИ С КОВИД-19

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАДИГНАХА 9200 ЛЕВА И ЗЛАТО ОТ ДОМА НА СЛИВНАЛИЙКА

46-годишна жена е подала заявление за кражба от дома й в град Сливен. За времето от 09,00 до 14,00 часа на 20 август неизвестен извършител е проникнал в дома й

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН Е НАМЕРИЛА РЕШЕНИЕ ЗА ОТВОДНЯВАНЕТО НА ГРАДСКИ УЧАСТЪЦИ

Във връзка с казуса по отводняването на различни участъци в града, Община Сливен е провела през годините редица мероприятия в търсене на решение. Това заяви днес на брифинг кметът Стефан

Новини Сливен

СЪДИЯ МАРТИН ДАНЧЕВ Е ЕДИНСТВЕН КАНДИДАТ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД – СЛИВЕН

Съдия Мартин Данчев е единствен кандидат за председател на Окръжен съд – Сливен, показа проверка на Sliveninfo в сайта на ВСС. Титулярният пост на административен ръководител бе свободен след пенсионирането