ДЪЖДОВНО СБОГУВАНЕ И МНОГО ЕМОЦИИ ЗА ВИПУСК 2021 НА ПМГ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ”
14.05.2021 5003 Прегледи

ДЪЖДОВНО СБОГУВАНЕ И МНОГО ЕМОЦИИ ЗА ВИПУСК 2021 НА ПМГ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ”

Целеустремени, щастливи, развълнувани и …. мокри. Випуск 2021 на елитната ПМГ „Добри Чинтулов” в Сливен днес каза сбогом на училището. В гимназията се състоя изпращане, а по-късно бяха раздадени и наградите на най-добрите ученици от випуска. Церемонията се състоя в Драматичния театър.

Със сигурност на 12А клас ще му върви по вода в живота след училище. В момента, когато випускниците прекрачваха за последно прага на училището със своята класна Поля Филипова се изля проливен дъжд. Което е сигурен признак, че днешните випускници са утрешни победители.

 

 

Предишна СТЕФАН РАДЕВ: ПРОЕКТИТЕ В ТРИТЕ КВАРТАЛА ЩЕ СА МОДЕЛ ЗА БЛАГОУСТРОЯВАНЕ И НА ДРУГИ РАЙОНИ В ГРАДА
Следваща 20 513 ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТТА СА ВАКСИНИРАНИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЪОБЩЕНИЕ ОТ РУ-СЛИВЕН

РУ-Сливен издирва собственика на парична сума, намерена в района на ресторант Венеция, в центъра на град Сливен. Парите са намерени на 10 октомври, около 18,30 часа и са предадени  на

Новини Сливен

ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА НОВИТЕ ЗАПЛАТИ НА ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ БЕШЕ ОТТЕГЛЕНО

Предложението за новите заплати на общинските съветници беше оттеглено на днешната сесия. Вносителят Владимир Стефанов каза, че оттегля предложението заради днешния траурен ден и погребението на дядо Йоаникий. Новите заплати

Новини Сливен

ЗАТВАРЯТ УЧАСТЪК ОТ БУЛЕВАРД „БУРГАСКО ШОСЕ“ НА 23 ЯНУАРИ ЗАРАДИ ДЕМОНТАЖ НА КОЛЕДНАТА УКРАСА

На 23 януари, събота, ще бъде затворен за движение бул. „Бургаско шосе“ в участъка от паметника на Седми конен полк „Орлето“ до Колодрума. Причината е демонтаж на светлинна коледна украса.