ДСБ-СЛИВЕН ДАРИ 600 ЛЕВA ЗА БЕЖАНЦИТЕ В УКРАЙНА
март 22, 2022 635 Прегледи

ДСБ-СЛИВЕН ДАРИ 600 ЛЕВA ЗА БЕЖАНЦИТЕ В УКРАЙНА

Ръководството на ДСБ в Сливен събра 600 лева в помощ на украинските бежанци у нас. Преведохме ги по сметката на БЧК, която е специално за подпомагане на бежанците. Това съобщи пред Sliveninfo д-р Мая Миланова, председател на общинската организация на ДСБ. Известната дерматоложка каза, че дарението е само от общинското ръководство.

„Акцията продължава. Призоваваме всички демократично мислещи хора да се включат в нея – кой с колкото може. Така, както нашият народ не веднъж е помагал в годините назад“, заяви общинският лидер на ДСБ в Сливен.

Предишна ЕДИН ПОЛЕГНАЛ ЗНАК НА КЛЮЧОВО КРЪСТОВИЩЕ В СЛИВЕН
Следваща ДЕПУТАТКАТА СЪС СЛИВЕНСКИ КОРЕНИ ЗЛАТОМИРА МОСТРОВА УВАЖИХА ПРЕМИЕРАТА НА "ДЪЛГ И ЧЕСТ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАПОЧНА САНИРАНЕТО НА БЛОК № 18 В КВ. „КЛУЦОХОР“

Стартираха дейностите по саниране на блок № 18 в кв. „Клуцохор“. На откриването на строителната площадка днес кметът Стефан Радев пожела на изпълнителя успешна реализация на проекта и изрази надежда,

Новини Сливен

ГОРЯ ЗАВЕДЕНИЕ В НОВА ЗАГОРА

На 23 февруари, около 16,00 часа,  е възникнал пожар в неработещо заведение в град  Нова Загора. Съобщението е получено в РСПБЗН-Нова Загора в 16,14часа, произшествието е ликвидирано в 16,50 часа.

Новини Сливен

ЗАСИЛЕН КОНТРОЛ НА ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН ЗА ГАРАНТИРАНЕ БЕЗОПАСНОСТТА В ПРАЗНИЧНИТЕ ДНИ

ОДМВР-Сливен и Районните полицейски  управления в областта, както всяка година,  са създали организация за засилено присъствие и контрол с цел недопускане нарушаването на обществения ред на местата, свързани с масово