ДРОГА И НЕЗАКОННИ ЦИГАРИ РАЗКРИ ПОЛИЦИЯТА ПРИ АКЦИЯ В НОВА ЗАГОРА
август 25, 2022 452 Прегледи

ДРОГА И НЕЗАКОННИ ЦИГАРИ РАЗКРИ ПОЛИЦИЯТА ПРИ АКЦИЯ В НОВА ЗАГОРА

Иззети наркотични вещества, незаконна търговия с тютюневи изделия и други нарушения са установени при операция на полицията в Нова Загора. Акцията е проведена на 24 август от екипи на РУ-Нова Загора и сектор „Специални тактически действия“ към ОДМВР-Сливен с цел ефективно противодействие на наркоразпространението , престъпността срещу собствеността, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони, участъци, махали и квартали на територията на РУ-Нова Загора.

В хода на операцията са извършени процесуално-следствени действия в дома на 34-годишен мъж в новозагорския квартал „Шести“. На място полицейските служители са намерили и иззели полиетиленови пликчета, съдържащи около 10 грама кафяво прахообразно вещество, което при теста е реагирало на хероин. Мъжът е задържан с полицейска мярка за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Установена е незаконна търговия с тютюневи изделия. От частен имот са иззети цигари, без акцизен бандерол, за което е образувано досъдебно производство.

Образувано е досъдебно производство за управление на лек автомобил „БМВ“, който се е движил с поставени регистрационни табели, издадени за друго МПС- „Фолксваген Голф“.

В рамките на операцията са проверени 125 лица, 79 превозни средства, пунктове за изкупуване на черни и цветни метали, търговски обекти, автосервизи и части адреси. Съставени са 8 акта за нарушения на Закона за движение по пътищата и 4 протокола за предупреждение по ЗМВР.

Операциите в малките населени места на територията на ОДМВР-Сливен продължават.

Предишна ВАСИЛ ПЕТРОВ НАПУСКА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В СЛИВЕН
Следваща ВОДАЧ НА МЕРЦЕДЕС Е ЗАДЪРЖАН ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РОСИЦА ТОДОРОВА Е ЕДИНСТВЕН КАНДИДАТ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РИК – СЛИВЕН

Консултации за сформирането на Районната избирателна комисия за произвеждане на избори за членове на Европейския парламент от Република България се състояха на 29 март в областната администрация. Консултациите води областният

Новини Сливен

53-ГОДИШЕН МЪЖ ПРЕБИ ЖЕСТОКО СВОЯТА СЪПРУГА

53-годишен мъж е задържан от полицейски служители на участък „Ябланово“ към РУ-Котел за домашно насилие. На 9 януари е получен сигнал от екип на ФСМП-Котел за приета 50-годишна жена от

Новини Сливен

ОНЛАЙН ПРИЕМНИ ЗА ГРАЖДАНИ ОРГАНИЗИРАТ ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ОТ ГЕРБ – СЛИВЕН

Онлайн приемни за граждани организират общинските съветници от ГЕРБ – Сливен. Желаещите да споделят проблем, да зададат въпрос или да изкажат идея за развитието на града, могат да избират между