ДРАМА НА КОЛЕДА В КОТЕЛ – МЪЖ ПОСТРАДА ТЕЖКО ПРИ ПОЖАР

ДРАМА НА КОЛЕДА В КОТЕЛ – МЪЖ ПОСТРАДА ТЕЖКО ПРИ ПОЖАР

Мъж на 67-години е с опасност за живота след пожар в апартамента му на улица „Луда Камчия“ в град Котел, съобщи директорът на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Сливен комисар Владимир Демирев. Огънят е пламнал в коледната нощ около 2 часа. Няма други пострадали.

Мъжът е тежко обгазен и е откаран в болницата в Сливен. Според комисар Демирев вероятно огънят е тръгнал от комин, до който е имало гардероб. След като е бил усетен димът, семейство е излязло от апартамента, но мъжът се е върнал.

Комисар Демирев обясни, че мъжът е направил опит да загаси огъня и да изнесе газова бутилка, която се е намирала в кухнята. Но при тези си действия е обгазен от силното задимяване и припада в коридора, изпадайки в безпомощно състояние. Когато пристигат пожарникарите, го извеждат от горящия апартамент.

Пожарът е загасен от два екипа на противопожарната служба в Котел. Евакуирани са четирима души от съседни апартаменти, предаде БНР.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща АТАНАС ЗАФИРОВ ОГЛАВИ КОМИСИЯТА ПО ОТБРАНА, А ТАТЯНА СУЛТАНОВА Е ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕКОКОМИСИЯТА В ПАРЛАМЕНТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

105 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА СЕДМИЦА

Новорегистрираните случаи на коронавирус в община Сливен за изминалата седмица – от 18 до 24 януари, са 105. 105 са и излекуваните пациенти. Битката с болестта са изгубили 9 човека.

Новини Сливен

МОМЧИЛ ПАНТЕЛЕЕВ И СТЕФАН ХРИСТОВ: В ТОЗИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НЯМА БОРБА НА ИДЕИ

Момчил Пантелеев и Стефан Христов влязоха в Общинския съвет на Сливен като представители на гражданско сдружение „Свети  Георги Победоносец”, което бе в коалиция с ВМРО. Последните 4 години бяха третият

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА СЛИВЕН СТЕФАН РАДЕВ Е ИЗБРАН ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РАО „ТРАКИЯ”

Кметът на Сливен Стефан Радев е новият председател на Управителния съвет на Регионалната асоциация на общините /РАО/ „Тракия“. Той беше избран на постаединодушно по време на днешното Отчетно-изборното събрание на