ДРАМАТИЧНИЯТ ТЕАТЪР В ЯМБОЛ Е С НОВ ДИРЕКТОР
08.03.2024 5020 Прегледи

ДРАМАТИЧНИЯТ ТЕАТЪР В ЯМБОЛ Е С НОВ ДИРЕКТОР

Дияна Радева е класирана на първо място след проведения конкурс за заемане длъжността директор на Драматичен театър „Невена Коканова“, Ямбол.  На 6 март в Министерството на културата се проведе конкурс, в който участваха общо четирима кандидати. Специално сформирана комисия от експерти в областта на театралното изкуство  се запознаха с представената от всеки един от кандидатите концепцията за развитие на ямболския театър през следващите четири.  Всеки един от четиримата отговаря на въпроси, свързани с техниката и технологията на управление на културната институция, както и с творческите планове през следващите четири години. Дияна Радева ще заеме длъжността след издаване на заповед от Министъра на културата за назначаване. До тогава директор на ямболския театър е дългогодишния директор Михаил Лазаров.
radio999bg.com

Предишна КРИМИНАЛИСТИ НА ГДНП И КОЛЕГИТЕ ИМ ОТ ОДМВР-СЛИВЕН РАЗКРИХА СХЕМА ЗА ИЗМАМИ В ИНТЕРНЕТ
Следваща ОЩЕ ЕДИН МИТРОПОЛИТ СЕ ОТРЕЧЕ ОТ СПОРНАТА НАРЕДБА ЗА ИЗБОР НА ВЛАДИЦИ

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

ЧЕТИРИ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ШОФЬОР, ПРИЧИНИЛ СМЪРТ НА МАГИСТРАЛАТА

По внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Ямбол, съдът наложи наказание от 4 години „лишаване от свобода“ на Николай Г. Той е обвинен за това, че на 02.07.2016 г.

Новини Ямбол

АУДИ БЛЪСНА ДЕТЕ

Малолетно момче пострада при пътен инцидент станал днес, около 13:45 ч. на ул. „Индже войвода” в Ямбол. По първоначални данни лек автомобил „Ауди”, управляван от 27-годишен мъж, при движение в

Новини Сливен

ПРОФЕСОР ОТ ШВЕЙЦАРИЯ ЩЕ ПРЕГЛЕЖДА ПАЦИЕНТИ ДВА ДНИ В МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „ТОП МЕДИК” – ЯМБОЛ

На 17.02 и 18.02.2022г. Проф. Красимир Желев – Главен изпълнителен директор на Swiss Pain and Detox Clinic, основател на медицинска практика за анестезия и болка терапия, биологична медицина, Кройцлинген, Швейцария.