ДРАМАТИЧЕН РАЗКАЗ НА ДЯДОТО НА ЗАГИНАЛОТО В ЖЕЛЮ ВОЙВОДА ДЕТЕ
август 28, 2018 2851 Прегледи

ДРАМАТИЧЕН РАЗКАЗ НА ДЯДОТО НА ЗАГИНАЛОТО В ЖЕЛЮ ВОЙВОДА ДЕТЕ

Дядото на починалия 2-годишен Александър, който се задуши в кола, проговори за инцидента. Той разказа пред bTV, че колата е стояла в двора и не е карана.

„Детето го видях в къщата. Оставих го в стаята да гледа телевизия. Колата беше отворена и то явно е влязло. Излязох в 3:25 часа, за да отида за домати. Най-много 35 минути съм се бавил“, разказа той. Трагедията е голяма! Малкият Сашко от Сливен се задушавал часове наред при 50 градуса жега в затворената кола, докато родителите…  Близките са го потърсили веднага, но никой не е видял, че е в колата. След като го откриват, веднага го закарват в болница, но е твърде късно.

„Сърцето ще ме боли цял живот“, каза дядото. „Това са хора, които работят. Сами си търсят работа, не разчитат на социални помощи“, казва кметът на село Желю войвода.

Това е нещастен случай, увери той. От Дирекция „Социално подпомагане“ заявиха, че се извършва проверка и ако се установи риск за другите деца, ще се самосезират. За децата не се установява риск към момента.

Blitz.bg

Предишна СТОЯН МАРКОВ: ОБЩИНА СЛИВЕН СЪЗДАВА УСЛОВИЯ ДА ИМА ИНВЕСТИТОРИ В ГРАДА
Следваща ПРЕДОСТАВЯНИТЕ ОТ ОБЛАСТНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ УСЛУГИ СА КАЧЕНИ НА ЕЛЕКТРОННО ТАБЛО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АТАНАС ЗАФИРОВ ПОВЕДЕ ЧЕРВЕНАТА ЛИСТА В СЛИВЕН ЗА ПОВЕЧЕ СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ

Нашата първа цел е да осигурим по-голяма сигурност на българските граждани. Тръгваме уверени в победата. Това обяви зам.-председателят на БСП Атанас Зафиров, който е и водач на червената листа в

Новини Сливен

АНСАМБЪЛЪТ ЗА НАРОДНИ ПЕСНИ И ТАНЦИ – СЛИВЕН И ПЕВИЦАТА ПЕПИ ХРИСТОЗОВА НА ЕДНА СЦЕНА

Съвместен концерт събира на една сцена Ансамбъла за народни песни и танци – Сливен и талантливата народна певица Пепи Христозова. Събитието ще се проведе на 25 февруари в зала „Сливен“.

Новини Сливен

ПЕНСИОНЕРКА ХАРИЗА 5400 ЛЕВА НА ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ

77-годишна жена от град Котел е станала жертва на телефонна измама. Сигналът е подаден от потърпевшата на 9 януари. Тя е била въведена в заблуждение, че помага на органите на

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

18 + 16 =