ДРАГОМИР ПЕТРОВ ЗАПАЗИ ШАМПИОНСКИЯ ПОЯС НА „МАКСФАЙФ“, КУПАТА ПО К1 ЗА КАТЕГОРИЯ 70 КГ ОТПЪТУВА В МОЛДОВА
април 3, 2022 1338 Прегледи

ДРАГОМИР ПЕТРОВ ЗАПАЗИ ШАМПИОНСКИЯ ПОЯС НА „МАКСФАЙФ“, КУПАТА ПО К1 ЗА КАТЕГОРИЯ 70 КГ ОТПЪТУВА В МОЛДОВА

Настоящият носител на шампионския пояс на „МАКСФАЙТ“ по К1 67кг Драгомир Петров запази престижния колан след зрелищен мач срещу молдовското острие Генадий Гитлан. Любимецът на град Сливен, бе изведен към ринга с тъпани и гайди, символ на историческото и фолклорно наследство от града на 100-те войводи. Боецът бе аплодиран у дома от близо 2 хиляди души в зала „Васил Левски“.

Своя 18-та победа в кариерата си по ММА записа Валентин Бенишев, който победи с единодушно съдийско решение бразилския ас Пауло Роберто. Истинска изненада сътвори молдовеца Денис Цапу, който на финал в турнирът по К за категория до 70кг победи със зрелищен нокаут Александър Рибников. Купата отпътува за Кишинев, където живее двукратния световен шампион.

21-ва победа в своята професионална кариера записа и Йосиф Панов-пепелянката, който победи с 3:0 съдийски гласа боксьор номер 1 на Сърбия в категорията си Никола Влайков.

10 победа и нито една загуба пък вече е професионалната визитка на нокаутьорът Борислав Велев, който отстрани издържливият и амбициозен Георги Феличков.

В зрелищната и изпълнена със заряд файт карта победи в ММА записаха още сливенският дебютант Христомир Каросеров и Благой Лачев, а в мач по правилата на професионалния бокс Петър Драганов се справи с ТКО с албанеца Шпетим Варфи.

В стартиралия нов турнир по К1 за категория до 77кг, победители в двата мача са варненския боец Христо Христов и врачанската изненада Михаил Велчовски. Двамата ще определят носителя на новия трофей във финалния сблъсък на „Максфайт 50“.

 

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГЕРБ СЛИВЕН ОТКРИВА ПРЕДИЗБОРНАТА СИ ШАТРА

Гражданите на Сливен могат да посетят изнесената предизборна шатра на ГЕРБ, в която ще имат възможност да се срещнат с кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС, под номер 24

Новини Сливен

СТЕФАН РАДЕВ: ЗРЕЛОСТТА НА ЕДНО ОБЩЕСТВО СЕ ИЗМЕРВА С ОТНОШЕНИЕТО МУ КЪМ ХОРАТА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ

По повод Международния ден на незрящите и Деня на добротата, Община Сливен инициира откриването на Център за социална рехабилитация и интеграция в кв. ,,Република”. Лентата прерязаха председателят на Общински съвет

Новини Сливен

ОТ 1 АПРИЛ ЗАПОЧВА ПРИЕМЪТ НА ДОКУМЕНТИ НА КАНДИДАТ-СТИПЕНДИАНТИ ОТ ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА 2021 Г.

Приемът на документи на кандидатите за стипендии „Хаджи Мина Пашов“, годишна стипендия, месечна стипендия и еднократно финансово подпомагане започва от 1 април и ще продължи до 1 май. Финансовото стимулиране