ДРАГОМИР ПЕТРОВ ЗАПАЗИ ШАМПИОНСКИЯ ПОЯС НА „МАКСФАЙФ“, КУПАТА ПО К1 ЗА КАТЕГОРИЯ 70 КГ ОТПЪТУВА В МОЛДОВА
03.04.2022 1655 Прегледи

ДРАГОМИР ПЕТРОВ ЗАПАЗИ ШАМПИОНСКИЯ ПОЯС НА „МАКСФАЙФ“, КУПАТА ПО К1 ЗА КАТЕГОРИЯ 70 КГ ОТПЪТУВА В МОЛДОВА

Настоящият носител на шампионския пояс на „МАКСФАЙТ“ по К1 67кг Драгомир Петров запази престижния колан след зрелищен мач срещу молдовското острие Генадий Гитлан. Любимецът на град Сливен, бе изведен към ринга с тъпани и гайди, символ на историческото и фолклорно наследство от града на 100-те войводи. Боецът бе аплодиран у дома от близо 2 хиляди души в зала „Васил Левски“.

Своя 18-та победа в кариерата си по ММА записа Валентин Бенишев, който победи с единодушно съдийско решение бразилския ас Пауло Роберто. Истинска изненада сътвори молдовеца Денис Цапу, който на финал в турнирът по К за категория до 70кг победи със зрелищен нокаут Александър Рибников. Купата отпътува за Кишинев, където живее двукратния световен шампион.

21-ва победа в своята професионална кариера записа и Йосиф Панов-пепелянката, който победи с 3:0 съдийски гласа боксьор номер 1 на Сърбия в категорията си Никола Влайков.

10 победа и нито една загуба пък вече е професионалната визитка на нокаутьорът Борислав Велев, който отстрани издържливият и амбициозен Георги Феличков.

В зрелищната и изпълнена със заряд файт карта победи в ММА записаха още сливенският дебютант Христомир Каросеров и Благой Лачев, а в мач по правилата на професионалния бокс Петър Драганов се справи с ТКО с албанеца Шпетим Варфи.

В стартиралия нов турнир по К1 за категория до 77кг, победители в двата мача са варненския боец Христо Христов и врачанската изненада Михаил Велчовски. Двамата ще определят носителя на новия трофей във финалния сблъсък на „Максфайт 50“.

 

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СВЛАЧИЩЕТО В КАЧУЛКА Е В ДОБРО СЪСТОЯНИЕ, НЯМА ДАННИ ЗА АКТИВНОСТ

Заместник-кметът Камен Костов посети укрепеното свлачище в селище Качулка. Заради падналото количество дъждове през зимния период и предстоящото снеготопене, се предвиждат огледи и в останалите свлачищни райони. Укрепителните дейности по

Новини Сливен

СТОЯНКА АЗМАНОВА: ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СТЕФАН ПАСКОВ, ЗАЩОТО МИ ПОМОГНА В НАЙ-ТРУДНИЯ МОМЕНТ

Никога няма да забравя, човекът, който съдбата ми изпрати в един от най-трудния за мен момент – срещата ми с Ковид. Състоянието ми беше критично и трябваше да постъпя в

Новини Сливен

СЪЗДАВАТ СЕ ОЩЕ ДВЕ ДОБРОВОЛНИ ФОРМИРОВАНИЯ В ОБЩИНА СЛИВЕН

Още две доброволни формирования се създават в община Сливен с центрове в град Кермен и село Гавраилово. Те ще действат в населените места в западната равнинна част. Процедурата за подбор