ДПС ИЗКЛЮЧИ ОТ ПАРТИЯТА СВОЯ СЪВЕТНИЧКА, КОЯТО ГЛАСУВАЛА ЗА ГЕРБ

ДПС ИЗКЛЮЧИ ОТ ПАРТИЯТА СВОЯ СЪВЕТНИЧКА, КОЯТО ГЛАСУВАЛА ЗА ГЕРБ

Съветничката от групата на ДПС Ширин Банканлъ е изключена от партията, защото е гласувала за Христина Чолакова от ГЕРБ при тайния вот за председател на общинския съвет в Котел, научи Sliveninfo.

Информацията бе потвърдена от два независими източника от общинската организация на ДПС в Котел. Решението за изключването на Ширин Банканлъ е взето на 17 ноември по време на заседание на общинското ръководство на партията, проведено в село Ябланово. Решението е взето единодушно.

Според информацията от ДПС – Котел Банканлъ, която е директор на детската градина в село Филаретово, потвърдила, че е гласувала за Христина Чолакова на 8 ноември, когато новите общински съветници положиха клетва и гласуваха за председател. На въпросното заседание ДПС издигна своя временен председател на партията Владимир Мартинов за председател на общинския съвет. Христина Чолакова бе избрана за трети път за съветник № 1 в Котел.

Решението на общинското ръководство на ДПС в Котел може да бъде обжалвано пред Общопартийната контролна комисия на партията.

До момента Ширин Банканлъ бе шеф на ДПС във Филаретово и член на Областното ръководство в Сливен. Тя не е присъствала на заседанието, на което е била изключена.

Предишна ОТКРИХА ЗАСТРЕЛЯН МЛАД МЪЖ В БУРГАС
Следваща ОТБОРЪТ НА ОДМВР - СЛИВЕН С КУПА ЗА ФЕЙР-ПЛЕЙ И НАЙ - ДОБЪР ВРАТАР В БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ ТУРНИР НА ФОНДАЦИЯ ЕМИЛ ШАРКОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТОЙ ДОКАРА ЛЕЧЕБНАТА ВОДА ЧУДО В СЛИВЕН

Лечебна вода чудо вече се предлага в Сливен. Докара я Христо Стоянов, собственик на ресторантите „Монти“, научи  Sliveninfo. „Иде реч за японска фирма, която в продължение на 40 г. произвежда

Новини Сливен

АВАРИЯ ОСТАВИ СЛИВЕНСКО СЕЛО БЕЗ ВОДА

„Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 30. 01. 2018 г. /вторник/ от 09.00ч. до 16.30ч. е прекъснато водоподаването в с.Градско.

Новини Сливен

ФЕСТИВАЛ НА ВИНАРИТЕ СЕ ПРОВЕДЕ В СЛИВЕН

При голям интерес премина Фестивалът на винарите „Вино и творчество 2019”, който се проведе на крепост „Туида“. Община Сливен организира за втори път събитието, в партньорството на Фондация „Обществен дарителски