ДО 30 НОЕМВРИ Е СРОКЪТ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ОБЩИНСКО ЖИЛИЩЕ
22.11.2023 1406 Прегледи

ДО 30 НОЕМВРИ Е СРОКЪТ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ОБЩИНСКО ЖИЛИЩЕ

Крайният срок за подаване на документи за картотекиране на крайно нуждаещи се от общински жилища лица изтича на 30 ноември, припомня Община Сливен.  Това е съгласно Наредбата за условията и реда за установяване жилищните нужди на граждани, настаняване под наем и продажба на общински жилища. Лицата, които са вече картотекирани по реда на същата Наредба, съгласно чл. 10, ал.4 и ал.5, също подават всяка година нова декларация.

В списъка на крайно нуждаещи от общинско жилище няма да се включат лица, които не са подали декларации, придружени със съответните документи по чл.5 от Наредбата, ежегодно – от 1 септември до 21 декември.

При промяна на данните по съответните декларации по образец през текущата година, гражданите и техните семейства, са длъжни в едномесечен срок да подадат писмено уведомление.

Списък с необходими документи за кандидатстване за общински жилища като крайно нуждаещи се могат да бъдат получени в Центъра за административно обслужване – на партера на Община Сливен, всеки работен ден – от 8 до 17 ч.

В прикачените по-долу файлове се съдържат заявлението и декларацията чл. 7, ал. 1 от Наредбата за условията и реда за установяване жилищните нужди на граждани, настаняване под наем и продажба на общински жилища.

Deklaratsia Zayavlenie

 

 

Предишна 950 БАЛИ ИЗГОРЯХА ПРИ ПОЖАР В СЕЛО КАМЕН
Следваща КИТАЙСКИЯТ ПОСЛАНИК ЩЕ ПОСЕТИ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ЗАПОЧВА ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ВИДОВЕ СОЦИАЛНИ УСЛУГИ

Община Сливен започва информационна кампания за различните видове социални услуги. Тя ще се изразява в актуална информация и описание за функциониращите социални центрове и услуги, групите от потребители, които обхващат

Новини Сливен

ГЕНЕРАЛ МИЛЕВ ПОДКРЕПЯ КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС НА БСП

Народният представител от Сливен и бивш кмет на общината ген. Кольо Милев подкрепя Корнелия Нинова за председател на НС на БСП. „Тя е най-подходяща за председател на партията, а вече

Новини Сливен

21 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

695 нови случая на COVID-19 са били установени у нас през изминалото денонощие от направени 13 583 PCR теста, показват данните в Единната информационна система. Общо потвърдените случаи от началото