ДО 26 НОЕМВРИ В ОБЩИНА СЛИВЕН СЕ ПРИЕМАТ НОМИНАЦИИ ЗА 10-те НАЙ-ДОБРИ СПОРТИСТИ

ДО 26 НОЕМВРИ В ОБЩИНА СЛИВЕН СЕ ПРИЕМАТ НОМИНАЦИИ ЗА 10-те НАЙ-ДОБРИ СПОРТИСТИ

Община Сливен стартира номинации за определяне на 10-те най-добри спортисти,  най-добър треньор, най-добър отбор от колективните спортове, най-добър спортист с увреждания и бъдеща звезда на Община Сливен. Спортните клубове трябва да подадат в Община Сливен предложенията си до 26 ноември. Резултатите ще бъдат обобщени от експертна комисия по номинациите, предложена и гласувана от представителите на клубовете и утвърдена със заповед на кмета Стефан Радев.

Документите трябва да съдържат членска карта на състезателя или друг документ, доказващ клубната принадлежност, заверена за съответната календарна година, заверен протокол /копие/ от състезанието, в което е заел призово класиране и наименование на интернет адреса на спортната организация, където са публикувани. При равен брой точки между двама и повече състезатели, се взима под внимание второто най-високо постижение през изтеклата година, като за него се изисква също заверен протокол /копие/ от състезанието, в което е заел класирането. При повторно равенство, се взима трето и т. н. класиране при същите условия.
За треньор на годината ще бъде номиниран личният треньор на победителя в анкетата за най-добър спортист за 2021 година. За най-добър отбор от колективните спортове ще бъде избран отборът с най-добри показатели през годината за мъже и жени. При липса на такива ще се гледа най-доброто класиране в съответната по-малка възрастова група.

Най-добър спортист с увреждания ще бъде посочен от председателя на СК за хора с увреждания „Сини камъни”-Сливен. За „Бъдеща звезда“ се номинират всички спортисти под 16 години в годината на номинация по съответните критерии.
За индивидуалните спортове всеки клуб номинира завоювалите първо място на държавния шампионат за всички възрасти и категории под 16 години. За номинация трябва да е изпълнено условието спортният резултат да е реализиран в конкуренция от 6 /шест/ или повече участника в съответната дисциплина / категория, в която е завоювано постижението.
При колективните спортове представител на всеки клуб номинира най-перспективна възрастова група от клуба. Награда се връчва на капитана на номинирания отбор.

Във връзка с усложнената епидемична обстановка в страната и високия процент на заболеваемост от Ковид-19, датата на тържествената церемония по награждаване все още не е фиксирана окончателно.

Предишна ИЗЛЕЗЕ ОТ ПЕЧАТ "СЛИВНАЛИИ", КНИГА II
Следваща ИЗНЕНАДВАЩА ФИГУРА СЕ ПОЯВИ НА ПАЗАРА ЗА КАНАБИС В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ШОФЬОРКА ОТ СЛИВЕН СЪБОРИ БЕТОННА СТЕНА НА ВРЪХ ОСМИ МАРТ

Дама от Сливен събори бетонна стена с личния си автомобил на женския празник 8 март. Колата, марка „Шевролет“, е потрошена, но дамата зад волана е невредима, научи Sliveninfo. Екшънът се

Новини Сливен

ГОРЯ СКЛАД НА ФИРМА В СЛИВЕН

На 07.07.2023 г. в 16:13 ч. в РС ПБЗН – Сливен е получен сигнал за пожар в склад към фирма в град Сливен. Произшествието е  ликвидирано от 2 екипа на

Новини Сливен

АБОНАТИТЕ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН ДОВОЛНИ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ТЕЛЕФОН

Вече повече от година работи националният телефон на Топлофикация Сливен. От топлофикация решиха да въведат единна национална линия, която да бъде на разположение на всички абонати с обяснението, че тя