ДОКТОРЪТ ПО ПЕДАГОГИКА ВЛАДИМИРА ТЕНЕВА ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА ПП «РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ» В СЛИВЕН
юни 7, 2021 611 Прегледи

ДОКТОРЪТ ПО ПЕДАГОГИКА ВЛАДИМИРА ТЕНЕВА ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА ПП «РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ» В СЛИВЕН

Днес областният координатор на ПП „Републиканци за България“ за Сливен Недко Недев, регистрира в РИК листата на партията за предстоящия вот на 11.7.2021.

Водач на листата на партията в 21-ви МИР Сливен ще бъде докторът по педагогика Владимира Тенева.

Владимира Тенева е член на инициативноя комитет и учредителното събрание на партията, носител на награда „Неофит Рилски“ за високи постижения в сферата на образованието от “Министерство на Образованието и Науката” и награда „Софроний Врачански“ за високи постижения в сферата на образованието от Началника на “Регионално управление по образование – Сливен”.

Към настоящия момент, д-р Владимира Тенева е заместник-директор, учебна дейност в ОУ „Д-р Иван Селимински“ – гр. Сливен и учител по информационни технологии в прогимназиален етап на основното образование. В периода 2018-2020 година д-р Тенева е асистент и преподавател в Катедра „Педагогика и мениджмънт“ към Технически университет – София, „Факултет и Колеж“ – Сливен. Научните ѝ интереси са в областта на иновациите в образованието, педагогиката, приложение на нови технологии и уеб инструменти в обучението, ранно чуждоезиково обучение, образователен мениджмънт. Автор е на научни публикации в реферирани издания в България и чужбина.

През годините тя е сътрудник в „Корпус на Мира САЩ“ в България, участва в програми на Международния център за учители в Прага, Република Чехия, Фламандското Министерство на образованието, Брюксел, Белгия, Фондация „Америка за България“ и Държавния Департамент на САЩ, като завършва и курс на обучение в Колумбийски университет, Ню Йорк, САЩ. През 2018 и 2019 година участва в съвместни обучения на ментори с Колумбийски университет, Ню Йорк, САЩ и ПУ „Паисий Хилендарски“ по програма „Академия за лидери в образованието“ на Фондация „Америка за България“. През 2020 година д-р Тенева участва в обучение за професионално развитие „Въведение в коучинг лидерството“ към Институт за следдипломна квалификация, отделение при УНСС – София.

Д-р Владимира Тенева е женена, с две деца, на които посвещава свободното си време. Не е била член на други политически партии и доказва, че обявената от ПП „Републиканци за България“ цел за налагане в политиката на чисти, неопетнени и успели българи, може да бъде постигната.

Предишна ВЛАДИМИР РУСЕВ ОТНОВО ПОВЕДЕ ЛИСТАТА НА ИМА ТАКЪВ НАРОД В СЛИВЕН
Следваща ТРЕНЬОР ПО ФУТБОЛ КАТАСТРОФИРА ДО АВТОГАРАТА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДВАМА ПРОФЕСИОНАЛНИ БОРЦИ ОТ СЛИВЕН СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА ГРАБЕЖИ

Двама братя професионални борци от Сливен опитаха да върнат мутренските години в Слънчев бряг. Мариян Г. и Даниел Г. са закопчени заедно с техния приятел Николай Б. преди броени дни

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ЗАПОЧВА РЕМОНТ НА НАДЛЕЗА ПРИ СЕЛО САМУИЛОВО

Надлезът по пътя Сливен – Самуилово ще бъде ремонтиран. Участъкът е с дължина 42 метра. Предвижда се хидроизолация, старият асфалтобетон ще бъде подменен с изцяло нов, ще бъде изградена нова

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Учебен час. Отваря се вратата и влиза ученик. – Защо закъсня? – пита го учителката. – Исках да отида за риба, но баща ми не ми разреши – отговаря