ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ЗА ЖЕСТОКО УБИЙСТВО В СЛИВЕН
25.10.2022 1342 Прегледи

ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ЗА ЖЕСТОКО УБИЙСТВО В СЛИВЕН

Доживотна присъда за жестоко убийство в Сливен. Престъплението бе извършено в апартамент на 1 етаж на блок до Областната болница. Окръжен съд – Сливен постанови присъда, с която призна подсъдимия Т. Ц. Й.,  на 35 г., за виновен в това, че на 02.06.2020 г., в апартамент, находящ се в гр. С., умишлено умъртвил Д. М. В., като убийството е извършено по особено мъчителен начин за убития и е направил опит умишлено да умъртви М. В. В., с цел да бъде улеснено друго престъпление убийството на Д. М. В., като деянието не е довършено по независещи от него причини.

За извършеното престъпление, съдът на основание чл.116 ал.1 т.4 предл.  3, т. 6, предл. 2 и т. 8, предл. 1, вр. чл. 115, вр. с чл. 18 ал. 1, вр. с чл. 54 от НК, осъди подсъдимия Т. Ц. Й. на ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР, което да  изтърпи при СПЕЦИАЛЕН режим.

Присъдата подлежи на обжалване и протестиране пред Апелативен съд – Бургас в 15-дневен срок от датата на постановяването й.

Предишна ИЗНЕНАДИ ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ, КУКЛЕНО ШЕСТВИЕ И КОНЦЕРТИ НА 25 ОКТОМВРИ
Следваща ЧУЖДЕСТРАННИ ДЕЛЕГАЦИИ ЩЕ ПОСЕТЯТ СЛИВЕН ЗА ПРАЗНИКА НА ГРАДА - ДИМИТРОВДЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НОВАТА ДЕТСКА ЯСЛА В КВАРТАЛ „ДРУЖБА” В СЛИВЕН ПОСРЕЩА ПЪРВИТЕ СИ ВЪЗПИТАНИЦИ НА 5 ОКТОМВРИ

Новата детска ясла в квартал „Дружба“ е напълно готова и започва да посреща своите малки възпитаници от 5 октомври – понеделник. Тя се помещава в двора на детска градина „Детски

Новини Сливен

НАГРАЖДАВАНЕ НА ОТЛИЧЕНИТЕ В ТРАДИЦИОННИЯ КОНКУРС ЗА РИСУНКА „СВОБОДНА НОВА ЗАГОРА“

Дни след 14 януари, когато се отбеляза Освобождението на града ни, в библиотеката към НЧ „Диньо П. Сивков – 1870“ бяха наградени отличените в традиционния конкурс за детски рисунки на

Новини Сливен

МЪЖ Е СЪС СЧУПЕН ЧЕРЕП СЛЕД ПОБОЙ, ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ

Криминалисти на участък „Запад“ са задържали двама мъже за причиняване на телесна повреда. Сигналът е подаден на 19 април за пострадал мъж на 49 години при сбиване в село Младово.