ДОГАН ПРЕДЛАГА СЪПРЕДСЕДАТЕЛСТВО НА ДПС НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И ДЖЕВДЕТ ЧАКЪРОВ
03.01.2024 1186 Прегледи

ДОГАН ПРЕДЛАГА СЪПРЕДСЕДАТЕЛСТВО НА ДПС НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И ДЖЕВДЕТ ЧАКЪРОВ

„ДПС е на път да се превърне в корпоративна, платена, партийна организация“, заявява почетният председател на движението Ахмед Доган в обръщение към структурите, разпространено до медиите.

„Предлагам на вашето внимание формула за намиране на решение за бъдещото развитие на ДПС. Ключът за намиране на „изход“ в тази ситуация е само в съпредседателството на г-н Делян Пеевски и доц. д-р Джевдет Чакъров“, заявява Доган.

Според предложението му Чакъров „да носи отговорност предимно за традиционните ни райони, за добросъседските ни взаимоотношения с Република Турция и с либералните формации“, а Пеевски „позитивно да продължава да се утвърждава“ като парламентарист и „да се фокусира предимно в разширяване на електоралното присъствие на ДПС“.

 

trud.bg

Предишна ОГНЕБОРЦИ ПОМАГАХА ПРИ ДВА ПЪТНИ ИНЦИДЕНТА
Следваща ЕКИП НА ПП "СИНИТЕ КАМЪНИ" ОСВОБОДИ МАЛЪК ЯСТРЕБ, ПОПАДНАЛ В ЗАКРИТАТА ЧАСТ НА СЛИВЕНСКИЯ ПАЗАР

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Двама ученици си говорят: – Ти какво ще правиш, след като завършим? – Мисля да стана полицай – в КАТ. А ти? – Абе, и аз ще се захвана с

Новини

ГЕРГЬОВДЕН Е

Днес е Гергьовден – денят, в който се почита паметта на св. великомъченик Георги Победоносец. Той е от малкото светци, почитан и славен както от християни, така и от мюсюлмани.

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Българско образование: – Хора на валидол се опитват да обучават хора на екстази. Сержант към лейтенанта: Шефе, този тип е заподозрян в кражба на кола. – Претърси го! – Приликата