ДОБРОСЛАВ ИВАНОВ И ДИМИТРИНКА ПЕТКОВА ВЛИЗАТ В ЛИСТАТА НА НФСБ ЗА ОБЛАСТ СЛИВЕН
август 21, 2022 833 Прегледи

ДОБРОСЛАВ ИВАНОВ И ДИМИТРИНКА ПЕТКОВА ВЛИЗАТ В ЛИСТАТА НА НФСБ ЗА ОБЛАСТ СЛИВЕН

„Националният фронт за спасение на България“ (НФСБ) отива на избори със собствената си регистрация с подкрепата на няколко политически формации. Това каза на пресконференция днес в Пресклуба на БТА в Сливен председателят на НФСБ Борис Ячев. Сред тези формации са „Общество за нова България“, Български демократичен съюз „Радикали“, Гражданско движение „Промяна“, съюз „Ние сме България“ и др., които подкрепят програмата на НФСБ. Те ще имат свои представители в листите, в т.ч. и водачи. По думите му целта е дългосрочно обединение за общо участие и на следващи избори.

В кампанията ще се заложи на нови лица и идеи. Предстоят срещи с представители на различни съсловия, а днес в Сливен Ячев се е срещнал с учители.

„Основният акцент в кампанията ни ще бъде сравнението – това, което ние сме направили в нормалния, спокоен 44-ти парламент – последните спокойни и предвидими четири години, и управлението на т. нар. „четворна коалиция“ през последните месеци, което задълбочи кризите, но не реши нито една“, каза Ячев. Помолен да прогнозира резултата от предстоящите избори, той посочи, че най-страшният сценарий е една каскада от избори, възможно е да се създаде и коалиция на интереса, каквато според него е била четворната коалиция.

Посещението му в Сливен е по повод номинациите за листата за народни представители за предстоящите парламентарни избори на 2 октомври. Сред номинациите са областният координатор на партията в Сливен Доброслав Иванов и бившата заместник-областна управителка Димитринка Петкова, председателите на местните структури в Котел и Бяла, и др.

НФСБ се готви сериозно за местните избори, като част от настоящите номинации ще бъдат кандидати за кметове и общински съветници, каза още председателят на НФСБ.

 

БТА

 

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ХАТИДЖЕ ГЕОРГИЕВА ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА ДПС В СЛИВЕН

Бившата депутатка Хатидже Георгиева ще води листата на ДПС в Сливен, научи Sliveninfo. Миналата година тя бе избрана за депутат от 21 МИР. Хатидже Мехмедова Георгиева е родена на 20.02.1977

Новини Сливен

КРЕПОСТ „ТУИДА“ И ОБЕКТИТЕ НА СЛИВЕН С НОМИНАЦИЯ В НАГРАДИТЕ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ТУРИЗМА

За поредна година Късноантична и средновековна крепост ,,Туида” е номинирана в Годишните награди на Министерството на туризма. В условията на тежка пандемична обстановка обектът е посрещал туристи през целия сезон

Новини Сливен

ВОДЕЩ КАРДИОЛОГ ЗАПОЧНА РАБОТА В МБАЛ „ХАДЖИ ДИМИТЪР” ООД , ГР. СЛИВЕН

От началото на месец август към екипа на МБАЛ „Хаджи Димитър“ ООД се присъедини  д-р Орлин Радев, водещ кардиолог от „АДЖИБАДЕМ СИТИ КЛИНИК МБАЛ Токуда”, гр. София. Д-р Орлин Радев