ДОБРОСЛАВ ИВАНОВ ВОДИ ЛИСТАТА НА НФСБ В СЛИВЕН
27.08.2022 859 Прегледи

ДОБРОСЛАВ ИВАНОВ ВОДИ ЛИСТАТА НА НФСБ В СЛИВЕН

Водачът на листата на НФСБ в Сливен Доброслав Иванов лично регистрира листата на партита в Районна избирателна комисия Сливен в присъствието на бившия областен управител Димитринка Петкова и Петър Петров, народен представител в 43-тото и 44 – тото Народно събрание.

„Листата, която регистрира НФСБ е балансирана от 10 човека. Всички в нея са професионалисти в своите области на развитие, доказано честни. През годините никой не се е оцапал в игри и интриги. Надяваме се на един добър резултат на изборите но имаме опасения от манипулации“ заяви Доброслав Иванов при регистрацията на листата и съобщи, че НФСБ е подала сигнал до главния прокурор и служебния премиер съмнения за изборни манипулации с машините и конфликт на интереси на външните IT специалисти, които ще настройват машините, защото са доказано свързани с две от партиите, участници в изборите – Демократична България и Продължаваме промяната.

„Обещавам на нашите избиратели, честност, справедливост, правова и спокойна държава“, декларира Димитринка Петкова.

„Обръщам се към избирателите на Националния фронт за спасение на България за излязат и да гласуват за нашата партия, защото тя гарантира, че бъдещето на България няма да се определя нито от г-жа Мустафа, нито от г-жа Митрофанова, нито от генерал Решетников“, декларира Петър Петров.

Ето пълната листа в Сливен.

1.     Доброслав Иванов

2.     Димитринка Петкова, бивш зам. Областен управител

3.     Иван Гюшарков, представител на партия Общество за нова България

4.     Станислав Стамов, мениджър продажби и спортен деятел

5.     Михаил Влахов, представител на партия Общество за нова България

6.     Пламен Петров, председател на НФСБ с. Бяла

7.     Тихомир Георгиев, ветеринарен лекар

8.     Живко Тодоров, председател на НФСБ Котел

9.     Костадин Славов, учител

10.  Петър Петров, народен представител от Сливен в 43-тото и 44 – тото Народно събрание

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА ВОДИ ЛИСТАТА НА ГЕРБ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТРОЛЕИ – ЗЛАТНИ МЕДАЛИСТИ ЩЕ СЕ ДВИЖАТ ПО УЛИЦИТЕ НА СЛИВЕН

Община Сливен продължава обновяването на обществения градски транспорт. Днес в базата на общинското дружество „Пътнически превози“ на обръщало „Дюлева река“, бяха представени новите тролейбуси и електрически автобуси, които ще се движат

Новини Сливен

АТАНАС СКАТОВ ПРЕДСТАВИ НОВАТА СИ КНИГА В РОДНИЯ СЛИВЕН

Алпинистът Атанас Скатов представи новата си книга „Манаслу“ в родния Сливен. Това се случи снощи в зала „Май“ на общината. Атанас Скатов бе приветстван от Пепа Чиликова, зам.-кмет по културата

Новини Сливен

ОБЩИНСКИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА „БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД“ НАПУСКА ПАРТИЯТА

Общинският председател на партия „Български възход“ в Сливен напуска председателското място и партията. „Подадох заявление до централното ръководство, в което ги уведомявам, че напускам партията“, каза Иван Радев пред Sliveninfo.