ДОБРА НОВИНА: ТАЗИ СЕДМИЦА В СЛИВЕН СЕ ОЧАКВАТ ПЪРВИТЕ ИЗЛЕКУВАНИ ОТ COVID -19
април 6, 2020 6323 Прегледи

ДОБРА НОВИНА: ТАЗИ СЕДМИЦА В СЛИВЕН СЕ ОЧАКВАТ ПЪРВИТЕ ИЗЛЕКУВАНИ ОТ COVID -19

Първите излекувани от COVID -19 в Сливен се очаква да бъдат изписани от Инфекциозното отделение на областната болница тази седмица. В отделението се лекуват общо 8 души, заразени с опасния вирус. 4 от тях ще бъдат тествани и при наличие на две отрицателни проби, ще бъдат изписани, научи Sliveninfo.

Някои от пробите вече са взети и са изпратени към лабораторията в Стара Загора. Възможно е тази седмица да започне тестването и на петия, постъпил в отделението.

Предишна ЗАДИГНАХА 50 ЛИТРА РАКИЯ ОТ НЕРАБОТЕЩА КРЪЧМА
Следваща ОБЩИНСКА ХРАНИТЕЛНА БАНКА ЗА ПРОДУКТИ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ "ЗАЕДНО ЗА ТЕБ" ОРГАНИЗИРА ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАДЪРЖАХА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ НА ГРАБЕЖ В КВАРТАЛ „ДАМЕ ГРУЕВ“

Криминалисти на РУ-Сливен са разкрили случай на грабеж в сливенския квартал „Даме Груев“. Извършителите са задържани. В края на месец юни криминално проявените И.Х.(28г.) от град Ямбол, И.К.(35г.) и М.П.(32г.)

Новини Сливен

ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН ЗАДЪРЖА ДВЕ ДЕЦА НА 9 И 10 ГОДИНИ ЗА КРАЖБА НА ПОЩЕНСКИ ГЪЛЪБИ

  Две малолетни момчета са задържани за кражба на гълъби в сливенския квартал „Комлука“. В края на миналата седмица е получено заявление от 44-годишен мъж за кражба на 10 броя

Новини Сливен

ГОЛЕМИЯТ ЕНЧО КЕРЯЗОВ ЩЕ ПРОВЕДЕ ТРЕНИРОВКА В СЛИВЕНСКАТА ЗАЛА „EXTREME ZONE“

Световно известният акробат Енчо Керязов идва в Сливен, за да проведе тренировка в залата на Беди и Мечо Extreme zone, която се счита за най-модерната за мултифункционални тренировки в цяла