„ДИТОЛИЯ КЛИМА“ ОТКРИ НОВ МАГАЗИН В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН
19.12.2022 10961 Прегледи

„ДИТОЛИЯ КЛИМА“ ОТКРИ НОВ МАГАЗИН В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

„Преди Коледа си пожелаваме всяка година да откриваме по един магазин“, обяви с усмивка на уста инж. Тодор Тодоров, който заедно със своята съпруга Валентина, е съсобственик на престижната фирма “Дитолия Клима”. Сливенското дружество е водещо в производството на въздуховоди и е сред най-търсените у нас.

“Дитолия Клима” държи голяма част от пазара на климатици в региона. На 19 декември  “Дитолия Клима” откри своя нов магазин, който се намира на бул. „Хаджи Димитър“ № 38 в центъра на Сливен. Фирмата има и магазин в Нова Загора на ул. „Марица“ № 20.

Откриването започна с тържествен водосвет, отслужен от отец Павел от централния православен храм „Свети Димитър“.  На събитието присъстваха близки, приятели и партньори на фирмата.

„Пожелаваме си преди всичко много здраве, на семейството, на нашите приятели, клиенти, партньори и на всички хора. Успехът на една сливенска фирма означава повече работни места, повече данъци в общинската хазна и повече усмивки. Следователно това е успех за целия град“, бе категоричен инж. Тодоров.

Най-щастлива на събитието бе малката Виктория, която е дъщеря на Валентина и Тодор. Красавицата сияеше от щастие.

“Дитолия Клима”   е специализирана в доставката и монтажа на всички видове вентилационни решения за бита и промишлеността. Фирмата е с дългогодишен стаж в проектирането и инсталирането на такъв тип системи. За проектирането сме се доверили на доказали се в областта инженерни професионалисти , а монтажа обезпечаваме лично като заставаме с подписа и печата зад това.

През годините от услугите ни са се възползвали множество клиенти от цялата страна , като поради местоположението ни бихме могли да кажем , че сме имали обект почти във всеки по голям град от югоизточна България. За това свидетелствам над 1000 снимки личен архив на фирмата. Над 100 са обектите тип “бърза закуска” или кухненска аспирация, няколко кафенета, ресторанти, сватбена зала и не на последно място административна сграда на два етажа с централна климатизация и вентилация на една от водещите компании за комбиниран фураж.

Всяка вентилационна система се изгражда от спироканални или правоъгълни тръби или в комбинация. Разполагаме с добри професионалисти с опит в монтажа на системите, като според спецификата на проекта можем да изработим всички видове правоъгълни въздуховоди и фасонни части. Това ни прави гъвкави и липсата на  под изпълнители свежда до минимум поставените ни срокове.

В наше лице имате добър партньор на които може да имате пълно доверие. За остойностяване на проекти или оглед моля свържете се с нас и нека заедно намерим най-доброто и разумно решение за Вашия бизнес.

“ДИТОЛИЯ КЛИМА” е фирма с дългогодишен опит в областта на промишлената и битова климатизация и вентилация. Опитът ни в монтажната и сервизна дейност ни дава увереността да не спираме пред предизвикателства свързани с ежедневните ни дейности, като се стремим винаги да даваме най-доброто решение на своите клиенти. През годините освен хилядите доволни битови клиенти който са ни се доверили , сме имали честта и много бизнес клиенти да разчитат на нашите услуги. Хотели, ресторанти, заведения за бързо и обществено хранене до административни сгради с централна вентилация и климатизация.

Екипът ни е млад , амбициран и разбира се всичките ни монтажни групи са с минимум един сертифициран служител от ББКМ което засвидетелства високият професионализъм към нашите клиенти.

 

Предишна ПИЯН ШОФЬОР НА ОПЕЛ СЕ ОБЪРНА КРАЙ КАЛОЯНОВО
Следваща ХВАНАХА ДВЕ УКРАИНКИ, ПРЕНАСЯЛИ 12 КГ. ЗЛАТО, УВИТО ОКОЛО ТЕЛАТА ИМ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА КОТЕЛ КАНИ ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ ДА ВЗЕМАТ УЧАСТИЕ В КОЛЕДЕН БАЗАР

Организацията на Коледен и Новогодишен базар стартира в Котел. Търговските обекти ще отворят врати на 6 декември 2021 г. и ще останат на разположение на клиентите до 6 януари 2022

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ОБЯВИ ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА ЗА РЕМОНТИ И БЛАГОУСТРОЯВАНЕ НА ДЪРЖАВНАТА СУКНЕНА ФАБРИКА

Община Сливен обяви процедура за избор на изпълнител на строително-монтажни и консервационно-реставрационни работи, благоустрояване и социализация на Държавната сукнена фабрика в града, създадена от Добри Желязков. В момента сградата се

Новини Сливен

АКАД. Д-Р ИВАНКА ДЕНЕВА ПРЕДСТАВЯ ПУБЛИЦИСТА Д. ТАЛЕВ В СПИСАНИЕ „ЛЕТОПИСИ”

Новият брой на списанието за наука, изкуство и обществен живот „Летописи,” издание на Българската академия на науките и изкуствата, София,(излязъл след кратко прекъсване на изданието), включва отново актуални за българското