ДИРЕКТОРЪТ НА ШЕСТО УЧИЛИЩЕ МИТКО ДИМИТРОВ ПРЕД SLIVENINFO: РОДИТЕЛИТЕ ЩЯХА ДА ИЗКЪРТЯТ ВХОДНИТЕ ВРАТИ

ДИРЕКТОРЪТ НА ШЕСТО УЧИЛИЩЕ МИТКО ДИМИТРОВ ПРЕД SLIVENINFO: РОДИТЕЛИТЕ ЩЯХА ДА ИЗКЪРТЯТ ВХОДНИТЕ ВРАТИ

„Около 10.30 часа днес дойде първата вълна родители на деца. От тях разбрах, че в кв. „Надежда“ върви слух, че отдел „Закрила на детето“ към Дирекция „Социално подпомагане“ са дошли в училище и са им взели част от децата. Обясних на родителите, че това не е истина и няма как да се случи, но не ми повярваха. Под заплахата да счупят вратите на училището разпоредих вратите да бъдат отворени, за да се уверят, че няма такова нещо. Родителите влязоха по стаите и си взеха децата“. Това заяви пред Sliveninfo Митко Димитров, директор на Шесто училище в Сливен.

„Родителите изведоха децата от сградата без инциденти. Така и не се разбра кой е пуснал този слух. Не знам дали има връзка с посещението на министъра на образованието днес в Сливен. Това се случи и в Осмо училище и в една детска градина, където има деца от кв. „Надежда“. Тези неща се случват периодично, долу – горе от избори на избори. Последният път бяха пуснали слух, че рокери стрелят с въздушни пушки около училището“, заяви директорът пред Sliveninfo.

Той се надява във вторник децата да се върнат на училище. Ако това не се случи, класните ръководители ще тръгнат да ги търсят по домовете им.

Предишна РУМЕН ИВАНОВ: ФАЛШИВАТА НОВИНА ЗА ИЗВЕДЕНИ ДВЕ ДЕЦА Е ПРЕСТЪПНА ЗЛОУПОТРЕБА СЪС СТРАХОВЕТЕ НА ХОРАТА
Следваща СТРЕЛБИТЕ НА „БАТМИШ” ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2019 Г.

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВЕРИГА МАГАЗИНИ „ДЪГА“ ПОМОГНА ЗА ПРАЗНИК НА ШАХМАТИСТИТЕ В СЛИВЕН

Веригата детски магазини „Дъга“ помогна за един истински празник на шахматистите в Сливен. На 30 декември се проведе Новогодишен шахматен турнир в памет на м.с. Стоян Ванков в клуб „ТЕМП“.

Новини Сливен

12 ИГРАЛНИ ЗАЛИ ЗА ХАЗАРТ ИМА В СЛИВЕН

12 броя игрални зали за хазарт функционират в Сливен. Това показа проверка на Sliveninfo в публичния регистър на Комисията по хазарт. Част от залите са казина, а други имат игрални

Новини Сливен

ЧЕТИРИМАТА ВОДАЧИ НА ПАРТИИТЕ, ПОДКРЕПЯЩИ РУМЕН РАДЕВ, ПОСРЕЩАТ ДНЕС ПРЕЗИДЕНТА В СЛИВЕН

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова, които са издигнати от Инициативен комитет за втори мандат, ще бъдат посрещнати днес в Сливен от четирима водачи на партии и коалиции, подкрепящи