ДИРЕКТОРЪТ НА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА В СЛИВЕН ЗАПОЧНА РАБОТА В COVID ОТДЕЛЕНИЕ
март 19, 2021 3039 Прегледи

ДИРЕКТОРЪТ НА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА В СЛИВЕН ЗАПОЧНА РАБОТА В COVID ОТДЕЛЕНИЕ

Изпълнителният директор на Областната болница на Сливен д-р Васислав Петров влезе при болните от коронавирус. Той работи и в едно от COVID отделенията на лечебното заведение, научи Sliveninfo.

„Да, така е. От понеделник тази седмица помагам на колегите в последното открито COVID отделение в нашата болница“, заяви пред  Sliveninfo д-р Васислав Петров. Той ще остане при болните от коронавирус толкова, колкото е необходимо.

Успоредно с работата в отделението д-р Петров си изпълнява задълженията и като директор на най-голямата болница в областта.

Предишна 90 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ПОЛИЦИЯТА РАЗКРИ КОЙ Е УНИЩОЖИЛ БИЛБОРДА НА БСП В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ПЕЧЕЛИ ПЪРВО МЯСТО В КАТЕГОРИЯ „ОБЩИНА НА 2019 Г. ЗА КУЛТУРНО – ИСТОРИЧЕСКИ ТУРИЗЪМ“

Община Сливен печели първо място в категория „Община на 2019г. за културно -исторически туризъм“ в приключилата надпревара за Четвъртите годишни награди на Министерството на туризма. Крепост Туида зае второ място

Новини Сливен

ФРАНЦИЯ НАГРАЖДАВА С ДЪРЖАВНО ОТЛИЧИЕ ОФИЦЕР ОТ СЛИВЕН

С указ на президента на Франция Емануел Макрон български офицер получава държавно отличие „Кавалер на националния орден за заслуги“ на Френската република. Орденът ще бъде връчен на полковник Атанас Ненов

Новини Сливен

БСП „УДАРИ ДЕСЕТКАТА“ С Д-Р ИВАН ДАНЧЕВ

БСП „удари десетката“ с включването на стоматолога д-р Иван Данчев в своята листа за общински съветници. За известния зъболекар може да се гласува с бюлетина № 56 и преференция 110.