ДИРЕКТОРЪТ НА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА В СЛИВЕН ЗАПОЧНА РАБОТА В COVID ОТДЕЛЕНИЕ
март 19, 2021 2746 Прегледи

ДИРЕКТОРЪТ НА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА В СЛИВЕН ЗАПОЧНА РАБОТА В COVID ОТДЕЛЕНИЕ

Изпълнителният директор на Областната болница на Сливен д-р Васислав Петров влезе при болните от коронавирус. Той работи и в едно от COVID отделенията на лечебното заведение, научи Sliveninfo.

„Да, така е. От понеделник тази седмица помагам на колегите в последното открито COVID отделение в нашата болница“, заяви пред  Sliveninfo д-р Васислав Петров. Той ще остане при болните от коронавирус толкова, колкото е необходимо.

Успоредно с работата в отделението д-р Петров си изпълнява задълженията и като директор на най-голямата болница в областта.

Предишна 90 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ПОЛИЦИЯТА РАЗКРИ КОЙ Е УНИЩОЖИЛ БИЛБОРДА НА БСП В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДЕН ЗА СЪПРИЧАСТНОСТ СЪС ЗАСЕГНАТИТЕ ОТ ХИВ ПОД МОТОТО „ЗАСИЛВАНЕ НА БОРБАТА ЗА ЗДРАВЕ И ПРАВА”

България се включва за пореден път в отбелязването на Международния ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ, който тази година преминава под мотото: „Засилване на борбата за здраве и права”.

Новини Сливен

ТЕЦ – СЛИВЕН: НАЛИЧИЕТО НА ТОПЛОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛИ Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПО-НИСКИ СМЕТКИ

Очаква се абонатите на „Топлофикация – Сливен“ ЕАД, които са оборудвали радиаторите си с индивидуални топлоразпределители, да формират по-ниски сметки за парно през м. ноември. Причината за това, е по-високата

Новини Сливен

НА 11 ДЕКЕМВРИ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ КОНКУРС ЗА УЧЕНИЧЕСКИ КОЛЕДНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ ПОД НАДСЛОВ „КОЛЕДНАТА МАГИЯ СА ДЕЦАТА“

На 11 декември от 14.30 часа в зала „Сливен“ ще се проведе Конкурс за ученически коледни изпълнения под надслов „Коледната магия са децата“. Организатори на концерта са община Сливен и