ДИМ ДО НЕБЕТО И ГЪРМЕЖИ ПРИ ГОЛЯМ ПОЖАР В ИНДУСТРИАЛНАТА ЗОНА НА СЛИВЕН
юни 20, 2021 8521 Прегледи

ДИМ ДО НЕБЕТО И ГЪРМЕЖИ ПРИ ГОЛЯМ ПОЖАР В ИНДУСТРИАЛНАТА ЗОНА НА СЛИВЕН

Голям пожар и малък скандал в Индустриалната зона на Сливен. Огънят предизвика огромен черен дим до небето и бе съпроводен с малък скандал.

Sliveninfo установи, че малко след 13 часа е пламнал пожар в база за вторични суровина на ямболска фирма. Тя се намира до сградата на Агенцията по храните. Огънят бе толкова силен, че имаше опасност да се прехвърли върху съседни фирми, една от които е на небезизвестния сливенски бизнесмен Красьо Машинката.

Репортер на Sliveninfo чу как огнеборците, пристигнали с 3 пожарни, поискаха допълнителна помощ. Чуваха се и гърмежи, което правеше работата на пожарникарите особено рискува.

На този фон имаше и малък скандал. Изнервена жена реши, че големият проблем е не големият пожар, а снимките от мястото.

Предишна КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ГЕРБ ПРИСЪСТВАХА НА АВТЕНТИЧНИЯ РИТУАЛ „ЖЪТВА” В СЕЛО ТОПОЛЧАНЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА СЛИВЕН СТЕФАН РАДЕВ ЗА СПРЯНОТО РЕШЕНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ: „МНОГО СЕ НАДЯВАМ ДА СТАВА ДУМА ЗА НЕДОРАЗУМЕНИЕ”

„Много се надявам да става дума за недоразумение“, това каза кметът Стефан Радев, помолен от представители на медиите да коментира оспорвано решение на Общинския съвет от страна на областния управител.

Новини Сливен

100 МЛАДЕЖИ ОТ СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧИХА В „ПОХОД ЗА СВОБОДАТА“ В ПОДКРЕПА НА ЖЕРТВИТЕ НА ТРАФИК НА ХОРА

За поредна година Фондация “А21 България”, в партньорство с Националната комисия за борба с трафика на хора и Местната комисия за борба с трафика на хора, гр. Сливен, организиаха най-мащабната

Новини Сливен

СВЕТОВНА СЕДМИЦА НА КЪРМЕНЕТО СЛИВЕН 2021

Във връзка със Световната седмица на кърменето, в периода 1-7 август 2021г бяха организирани инициативи от РЗИ-Сливен, Център за майчино и детско здраве-Сливен и Ла Лече Лига-Сливен. Дейностите се осъществиха