ДИМИТЪР СЯРОВ: ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ С ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ, ЩЕ ОСТАНЕМ ВЕРНИ НА СЕБЕ СИ, НА ЦЕЛИТЕ И ЦЕННОСТИТЕ СИ

ДИМИТЪР СЯРОВ: ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ С ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ, ЩЕ ОСТАНЕМ ВЕРНИ НА СЕБЕ СИ, НА ЦЕЛИТЕ И ЦЕННОСТИТЕ СИ

Регистрирахме в РИК кандидатската листа на Демократична България.

Ето и хората, които на 14 ноември очакваме Вашето доверие:

1Димитър Сяров – юрист

  1. Кремена Петрова  – икономист
  2. Таня Еленска – историк

4.Росен Петков –  IT специалист

5.Емил Димитров – собственик на IT компания

6.Андрей Дамянов – юрист

7.Стефан Пеев  –  финансист

  1. д-р Мая Миланова  –  лекар

9.Георги Мавродиев  –  юрист

  1. Станимир Койчев  – фармацевт
  2. Борил Димитров – географ
  3. Стефан Радев – д-р по право

В листата има две нови имена  – Андрей Дамянов и Стефан Олегов Радев. И двамата са от нашия град, но имат кариера в столицата. Андрей е адвокат и работи с пациентски организации. Стефан е преподавател в УНСС.

Запазена е готовността ни да работим заедно и да продължим успеха.

Това е така, защото на два пъти – на редовните и предсрочните избори – на 4 април и на 11 юли -демократичната общност от Сливен и региона се мобилизира и изпрати свой представител в  две поредни, но за голямо съжаление, краткосрочни народни събрания.Сега ни е необходима още по-сериозна подкрепа, за да изберем правителство на промяната!

В предстоящите дни на кампанията отново ще имаме възможност на живо или заради пандемията  в социалните мрежи да представяме своите позиции за политическата ситуация в страната и нашите отговорности на политическа сила.

важно да подчертаем, че запазваме обединението Демократична България от трите партии – Да, България, Демократи за силна България и Зелено движение.С всички репери за устойчивост, предвидимост, вътрешно коалиционен  консенсус и конструктивизъм в целите и ценностите, които отстояваме вече години наред. Това са важни отправни положения за нашите твърди съмишленици и симпатизанти, с които изразяваме вярата и убеждението си, че те отново ще дадат доверието си на ДБ като политическа сила с нарастваща обща подкрепа.

В този смисъл няма изненада и по отношение на безусловната подкрепа на Демократична България на кандидат-президентската двойка Лозан Панов и Мария Касимова – Моасе, издигнати от наши съмишленици от гражданската инициатива „Правосъдие за всеки“. Ние и досега сме били заедно и заедно превърнахме в национална битката за справедливост и върховенство на правото.

Ние продължаваме с Демократична България. За една наистина демократична, републиканска, парламентарна  и европейска България! Ще успеем!

Предишна СЪДОВИТЕ ХИРУРЗИ НА МБАЛ "ХАДЖИ ДИМИТЪР" ИЗВЪРШИХА УНИКАЛНА ОПЕРАЦИЯ
Следваща 1 185 СА БОЛНИТЕ, НАД 2000 ДУШИ СА ПОД КАРАНТИНА В ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БЕШЕ ОБСЪДЕНА ГОТОВНОСТТА ЗА ЗИМНИЯ СЕЗОН В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА НА ОБЩИНАТА

Продължават мероприятията по зимната подготовка на общината за предстоящия сезон съгласно заповедта на кмета Стефан Радев. След заседанието на Щаба за изпълнение на плана за защита при бедствия, се проведе

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ НАГРАДИ СЪС ЗВАНИЕТО „ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА СЛИВЕН“ ПРОФ. СТАНИМИР КАРАПЕТКОВ И ИВАН САВОВ

С официална церемония по посрещане на знамето на Сливен започна тържествената сесия на общинския съвет в Сливен по повод празника на града – Димитровден. В препълнената зала „Май“ присъстваха кметът

Новини Сливен

ЗАДЪРЖАХА ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ

Полицейските служители започват работа по случая на 7 декември, когато получават сигнал, че жена на 81 години е била измамена с 5000 евро. Тя е получила обаждане на домашния телефон