ДИМИТЪР СЯРОВ УЧАСТВА ВЪВ „ВЕЛИКО НАРОДНО ВЪСТАНИЕ – 3“

ДИМИТЪР СЯРОВ УЧАСТВА ВЪВ „ВЕЛИКО НАРОДНО ВЪСТАНИЕ – 3“

Димитър Сяров от Сливен бе сред участниците в националния протест на 22 септември, наречен от организаторите „Велико народно въстание – 3“. Юристът е зам.-председател на ДСБ, а партията му е част от „Демократична България“. Снощи Сяров бе на протеста заедно с актива на „Демократична България“.

Димитър Сяров е бивш областен управител на Сливен в правителството „Борисов 2“. Той подаде оставка, когато от управлението си тръгна тогавашния правосъден министър Христо Иванов заедно с част от депутатите от РБ.

Предишна ЗАПОЧНА 22-ЯТ НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ДЕТСКАТА КНИГА В СЛИВЕН
Следваща ТРИ СА НОВИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19 В ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТЕЧ НА ГАЗ Е ПРИЧИНА ЗА ВЗРИВА НА ЛЕКАТА КОЛА В ГАВРАИЛОВО

Теч на газ е причина за взрива, който доведе до унищожаване на лек автомобил в село Гавраилово. Това е заключението на огнеборците, съобщи пред Sliveninfo източник на полицията в Сливен.

Новини Сливен

СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, Във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19 (коронавирус), този месец няма да се извършва отчет по домовете от наш представител и призоваваме всички клиенти на дружеството в периода

Новини Сливен

ОТКРИХА НОВАТА ЗАЛА ПО ШАХ НА КЛУБ „СИНИТЕ КАМЪНИ“ В СЛИВЕН

Кандидатът за кмет на Сливен Стефан Радев и председателят на Клуба по шах „Сините камъни“ Радослав Очков откриха новата зала на клуба. Тя се намира в една от сградите на