ДИМИТЪР СЯРОВ: СРЕЩУ ОПАСНОСТТА МОЖЕМ ДА СЕ СПРАВИМ САМО ЗАЕДНО
19.10.2021 850 Прегледи

ДИМИТЪР СЯРОВ: СРЕЩУ ОПАСНОСТТА МОЖЕМ ДА СЕ СПРАВИМ САМО ЗАЕДНО

Не съм от плашливите. Не се плаша лесно. Не се плашете, но се пазете!

Опасността отново сега за нас и нашите близки, за всички ни е, на метър-два разстояние, на две дози ваксина. Ако някъде се срещат всекидневно и сега животът и смъртта, това са отделенията за болни от ковид… Обиталища на белите ангели – докторите и сестрите- спасяват едни, други губят. Никакви пари не могат да им платят това, което вършат. Да помислим и да се смилим най-сетне и над тях.

В Деня на небесния ни закрилник св. Иван Рилски, който отбелязваме и като празник на българските лекари, аз им се покланям!
Днес се очакват нови мерки срещу пандемията от здравното министерство. Да ги спазим, каквито и да са те.

Защо трябва да си причиняваме поредното последно място, още едно последно място в печалната ни класация между другите народи. И то, когато става въпрос за живота и здравето ни. Трябва ли да се затваряме и ограничаваме живота си сами…

Предишна САМО ЕДИН ВАКСИНИРАН В НАЙ-ГОЛЯМОТО СЕЛО В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ОТНОВО ПРИЗОВА ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНАТА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ СРЕЩУ COVID-19

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЛАБОРАТОРИЯ „ЛИНА” ОБЯВЯВА ПРАЗНИЧНОТО СИ РАБОТНО ВРЕМЕ

„ЛИНА” обявява кои нейни лаборатории и манипулационни ще са дежурни в почивните дни за Великден 2022 г. От „ЛИНА” пожелават на всички весело посрещане на светлия празник. Бъдете здрави!  

Новини Сливен

ГОРЯ ЗАВЕДЕНИЕ В НОВА ЗАГОРА

На 23 февруари, около 16,00 часа,  е възникнал пожар в неработещо заведение в град  Нова Загора. Съобщението е получено в РСПБЗН-Нова Загора в 16,14часа, произшествието е ликвидирано в 16,50 часа.

Новини Сливен

ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ УСТАНОВИ НЕРЕГЛАМЕНТИРАНА ПРОДАЖБА НА СТОКИ В СЛИВЕН

Нерегламентирана продажба на стоки,  обект на авторско право, са иззети при операция на икономическа полиция в Сливен. В хода на проверките, извършени на 14 ноември, в търговски обект в град