ДИМИТЪР СЯРОВ  ОТ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – СЛИВЕН  ЗА „МАЧА“ НА 11 ЮЛИ
юни 25, 2021 363 Прегледи

ДИМИТЪР СЯРОВ ОТ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – СЛИВЕН ЗА „МАЧА“ НА 11 ЮЛИ

Дали защото в Европа на власт сега е Цар футбол, все ми се струва, че в нашата изборна кампания има едно усещане като за преиграване на мач.

Дали защото в края на учебната година пак е време за оценки и планове, има като че ли едно усещане за явяване на поправителен….

Има и друга гледна точка според мене и тя е, че наистина има битка за победа на терена на изборите, наистина има явяване на изпит.

Но в мача ние влизаме с по-добро самочувствие като кандидати и избиратели на Демократична България, на изпитанието – избори – се явяваме за повишаване на оценката.

Така както правят тези, които са убедени, че знаят и могат повече и вярват, че ще успеят! Ще успеем! На 11 с номер 23/101! За Демократична България!

Предишна ТРАДИЦИОНЕН ТУРНИР ПО ФУТБОЛ НА МАЛКИ ВРАТИЧКИ ОРГАНИЗИРА МЛАДЕЖКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ГЕРБ – СЛИВЕН
Следваща ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ СЛИВЕН: ЖИТЕЛИ НА МАЛКИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА НИ СИГНАЛИЗИРАТ ЗА ЕВЕНТУАЛНА ПОДГОТОВКА НА ТЪРГОВИЯ С ГЛАСОВЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт днес 09.01.2018 г. (вторник) до 16.00 ч. е прекъснато водоподаването в, кв. „Дебелата кория“. Днес 09.01. /вторник/

Новини Сливен

МАРИУС КУРКИНСКИНА СЦЕНАТА В КРЕПОСТ ТУИДА НА 14 СЕПТЕМВРИ

Неподражаемият Мариус Куркински ще представи на сцената в Крепост Туида на 14 септември сборен моноспектакъл по всички свои досегашни представления. Поводът е неговата 50-годишнина. Сред тях са „Дон Жуан“, „Песен

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 31.01.2020 г. /петък/ ще бъде прекъснато водоподаването в района на фирма „Къчеви“.